Mainos

Auer menetti yöunensa murhaepäilyn takia - "en nukkunut viiteen yöhön"

Rikosepäilyn kohteeksi joutuminen oli Anneli Auerille kova paikka, Auer totesi tänään Satakunnan käräjäoikeudessa Porissa.

Anneli Auer sai kuulla vuonna 2009, että hän oli epäiltynä miehensä murhasta Ulvilassa vuonna 2006. Aluksi Auer oli hämmästynyt ja loukkaantunut.

- Aluksi otin sen huonona vitsinä ja en pystynyt siihen tosissani suhtautumaan. Lopulta otin asian tosissani, Auer totesi tänään oikeudessa.

Auer kertookin, että hän menetti yöunensa rikosepäilyjen takia.

- Siinä meni viisi yötä, että en nukkunut ollenkaan. Vähemmästäkin siinä menee sekaisin, Auer muisteli.

Hän on kertonut aiemmin, että unettomuus oli suurin syy siihen, miksi hän "tunnusti" teon poliisin kuulusteluissa. Hän onkin edelleen sitä mieltä, että poliisi painosti häntä ja johti harhaan todisteiden suhteen.

Yllättävä taho kyseenalaisti Auerin "tunnustuksen"

Yllättävä taho on kyseenalaistanut Anneli Auerin tunnustukseksi tulkittujen vastausten todistusarvoa.

Satakunnan käräjäoikeudessa nähtiin video, jossa Auer spekuloi syyllisyydellään. Uhrin veljen asianajaja sanoi, että Auerin kertomus tukee syytettä. Hän kuitenkin huomautti, että Auer puhuu videolla epäröiden. Auer käyttää sanaa ilmeisesti monta kertaa.

Oikeudessa esitettiin myös video, jossa Auer kertoo tyttärelleen, että hän on kuullut poliisilaitoksella asioita, joiden perusteella surmaaja ei voi olla kukaan muu kuin hän.

Auerin asianajajan mukaan niin sanottu tunnustus perustui siihen, että poliisi oli antanut Auerille vääriä tietoja.

Anneli Aueria syytetään miehensä murhasta Ulvilassa vuonna 2006. Hän on kiistänyt teon. Tapausta käsitellään nyt uudelleen Satakunnan käräjäoikeudessa Porissa, kun korkein oikeus palautti asian uudelleen alimmalle oikeusasteelle uusien todisteiden takia.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.