Mainos

Auer oikeudessa tyynenä - kuuleminen siirtyi iltapäivälle

Ulvilan murhajutussa Anneli Auerin kuuleminen alkaa tänään. Häntä syytetään aviomiehensä murhasta.

Auer saapui oikeuteen yhtä tyynenä kuin aikaisemminkin. Hän ei median läsnäolosta hätkähtänyt, vaikka toimittajia ja valokuvaajia oli jälleen runsaasti paikalla eilisen tapaan. Auer oli pukeutunut samoihin vaatteisiin kuin eilen.

Oikeus päätti istunnon alussa, että ennen Auerin varsinaista kuulemista istuntosalissa katsotaan ensin videotodisteita. Puolustuksen arvion mukaan siihen menee ainakin noin pari tuntia, eli Aueria päästään kuulemaan vasta iltapäivällä.

Videotodistuksissa on muun muassa Anneli Auerin ensimmäisiä kuulusteluita. Ensimmäisenä oikeudessa katsotaan Anneli Auerin kuulusteluvideota joulukuulta 2006. Video on kuvattu sairaalassa. Hän on myös tällä videolla tyyni. Tämä video on näytetty oikeudelle aiemminkin.

Auer kiistää syyllisyytensä

Henkirikos tapahtui parin kotona vuonna 2006. Auer on kerran tuomittu ja kerran todettu syyttömäksi tekoon.

Korkein oikeus palautti jutun takaisin alkupisteeseen Satakunnan käräjäoikeuteen, koska vapauttavan tuomion jälkeen ilmeni uusia todisteita.

Uusi todistelu on lähinnä Auerin kolmen nuorimman lapsen kertomukset, jotka Auer kyseenalaistaa. Auer kiistää syyllisyytensä henkirikokseen, jonka hänen mukaansa teki ulkopuolinen tuntematon mies.

Auerin kuulemiseen on oikeudessa Porissa varattu koko päivä. Häneltä kysytään muun muassa kiistanalaisista puheista, jotka poliisi tulkitsi tunnustamiseksi esitutkinnassa.

Ulvilan murhakäräjät alkoivat eilen. Käsittelypäiviä on varattu lokakuuhun asti. Itse tuomiota voidaan odottaa joulun tienoilla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.