Tämä video Lewis Hamiltonin välinpitämättömästä käytöksestä herättää nyt kysymyksiä – tartunnan saanut F1-mestari laiminlöi koronamääräyksiä

Mercedeksen Lewis Hamilton voitti viime viikonloppuna ajetun Bahrainin GP:n. Kisan jälkeen varikolle saavuttuaan brittitähti käveli pitkään ilman kasvomaskia ja kävi tervehtimässä myös tallinsa henkilökuntaa ilman suojavarustetta. 

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Sakhirin GP suorana 4.–6.12.
Pe: harjoitukset klo 15.25 ja 19.25.
La: 3. harjoitukset klo 15.55, aika-ajot klo 18.55, ennakkotunnelmat klo 18.00
Su: Sakhirin GP klo 19.10, ennakkotunnelmat klo 18.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Yllä olevat videokuvat herättävät nyt kysymyksiä, sillä Mercedes tiedotti tiistaina, että Hamilton oli antanut maanantaina positiivisen koronatestin saatuaan lieviä oireita. Mestaruutensa jo varmistanut Hamilton ei näin pysty osallistumaan tulevan viikonlopun Sakhirin osakilpailuun Bahrainissa.

Mercedeksen mukaan Hamilton oli antanut negatiivisen testin vielä sunnuntaina. Tästä huolimatta kisan jälkeiset kuvat asettavat Hamiltonin epäedulliseen valoon. 

Autosta noustuaan Hamilton käveli pitkään varikolla ilman maskia ja kävi tervehtimässä myös tallinsa väkeä lähietäisyydeltä voittonsa kunniaksi. Yleensä kuskit hoitavat nämä juhlallisuudet kypärä päässään.

Palkintopallin täydentäneet Red Bullin Max Verstappen ja Alexander Albon asettivat maskin kasvoilleen kuljettajille varattujen korokkeiden luona, kun Hamilton puolestaan meni vielä Mercedes-väen luo ilman suojavarustetta. F1-sarja on ollut hyvin tarkka varotoimistaan varikolla, joten brittitähden käytöstä ei voi pitää esimerkillisenä. 

Mercedes-väen juhlinta oli kuitenkin normaalia hillitympää, sillä kisaa varjosti Haas-kuski Romain Grosjeanin kammottava ulosajo ja sitä seurannut dramaattinen räjähdys. Ranskalainen selvisi rytäkästä yllättävän vähin vammoin

Yllä videokuvaa Hamiltonista Bahrainin GP:n varikolla voitokkaan kisan jälkeen. Hän on myös lähikontaktissa Red Bullin tähtikuskin Max Verstappenin kanssa. 

Lue myös:

    Uusimmat