Tämä video koskettaa! Pieni Fighting Finn -nimellä tunnettu keskosvauva pääsi vihdoin kotiin

1:29
Pienellä Finn-vauvalla oli nyrkkeilyhanskat kädessään sinä päivänä, kun hän vihdoin pääsi kotiin.

CBS kertoo, että taistelija-Finn -nimellä tunnettu yhdysvaltalaislapsi on päässyt kotiin syyskuun alussa taisteltuaan hengestään kaikkiaan 113 päivän ajan. 24-viikkoisena syntynyt pienokainen painoi syntyessään vain noin puoli kiloa.

Finn-pojan vanhemmat Chris ja Jessica Hill julkaisivat videon iloisesta kotiutumisesta Facebookiin. Videolla Finnillä on käsissään nyrkkeilyhanskat, jotka kuvastavat pojan urheaa taistelua.

Perheellä oli ollut vastoinkäymisiä myös ennen Finnin syntymää, sillä pariskunta oli kamppaillut pitkään lapsettomuuden kanssa. Chris ja Jessica päättivät kuitenkin kokeilla alkion adoptointia.

Takana muun muassa sydänleikkaus

Kuin ihmeen kaupalla Jessica oli kuitenkin tullut raskaaksi, mutta raskausaikaa varjosti huolestuttavan kokoinen veritulppa. Lopulta lapsi syntyi ennenaikaisesti.

Perhe päivittää säännöllisesti sosiaalisessa mediassa Finnin kuulumisia. Lapsi on keskosuudensa myötä kärsinyt vaikeista terveysongelmista. Hänelle on tehty esimerkiksi leikkaus, jonka yhteydessä hänen sydämensä lähellä ollut reikä paikattiin.

Nyt pahimmat terveysongelmat alkavat olla takana. Tällä hetkellä Finn kärsii enää vain refluksitaudista.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja