Tämä seksikäs asu oli liikaa sarjakuvanörteille – malli heitettiin ulos festivaaleilta

Amerikan Huippumalli haussa -ohjelman ensimmäisen tuotantokauden voittaja, malli Adrianne Curry heitettiin ulos San Diegon sarjakuvatapahtumasta Comic Conista liian seksikkään asun takia.

Amerikan Huippumalli haussa -ohjelman ensimmäisen tuotantokauden voittanut malli Adrianne Curry meni poliisien mukaan liian pitkälle sarjakuva-aiheisten juhlien, Comic Conin, pukeutumisessaan. Liikaa pakaraa tieteiselokuva Aeon Flux -asussa vilauttanut nainen poistettiin tapahtumasta heti, kun hän oli saanut järjestetyn nimikirjoitustapahtuman hoidettua.

– Ilmeisesti San Diegon poliisille valkokankailla nähty Aeon Flux -asu ei ole tuttu, kaunotar kommentoi asiaa myöhemmin Twitterin kautta.

Nörtähtävistä harrastuksistaan tietokonepelien ja sarjakuvien maailmassa tunnettu Curry nähtiin lopulta festivaaleilla Tähtien sota -henkisessä imperial commander -asussa ja Viides elementti -elokuvan päähenkilönä Leeloona.

Aikaisempina vuosina Curry on pukeutunut muun muassa Tähtien sodan Leiaksi ja Ihmenaiseksi. Comic Conille tyypillistä on, että osanottajat pukeutuvat esikuviensa tai ihailemiensa hahmojen henkeen.

Kuvat: Splash News, Getty Images

Lähde: Huffington Post

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja