Mainos

Tämä ryhmä tekee Suomea tunnetuksi maailmalla: "Meinasin hukkua moottorikelkan kanssa järveen"

Suomalainen extreme-moottoriurheiluryhmä StuntFreaksTeam ei kaihda vaarallisia tilanteita. Ryhmän tempaukset ovat herättäneet jo huomiota ulkomailla ja YouTubessa ryhmän videot keräävät yli 100 000 katsojaa.

MTV Uutiset tapasi rämäjengin jäsenet Juha Ruokolaisen ja Antti Leppäsen Hartwall Areenalla järjestetyssä Tubecon-tapahtumassa.

Kaksikko kuittasi ryhmän rankimmaksi tempuksi sen kun Antti Pendikäinen ajoi 1,5:n kilometrin korkuiselta jyrkänteeltä alas moottorikelkalla. 

– Pendikäisen hyppy vuorelta Ruotsissa oli hurjinta. Se oli hengenvaarallista paitsi Pendikäiselle myös koko kuvausryhmälle, kun 1,5 kilsaan kiikutettiin kaikkea kalustoa. Meillä ei ollut rahaa mihinkään oppaisiin tai muutenkaan, kaksikko muistelee.

Maailmalla suomalaisten hulluuden huomasi mm. BRG-sivusto, joka totesi suomalaisten olevan hyviä paitsi mobiilipeleissä myös kuolemaa uhmaavien stunttien kehittelemisessä.

Pendikäisen hyppy ei kuitenkaan ole ainoa hengenvaarallinen stuntti.

–Eilen meinasin hukkua, kun menin moottorikelkan kanssa järven pohjaan, kun se sammui. Se meni jonnekin kolmeen ja puoleen metriin, niin sitten pääsin sieltä. Aika synkkää siellä olla, Leppänen kertoo.

Ruokolainen ja Leppänen muistuttavat, että temppuja pitää valmistella huolella. Se on paras kikka selviytyä haasteista.

– Kyllähän liukastumiseen kuolee paljon enemmän ihmisiä kuin crossipyörien kanssa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.