Tämä pieni prinsessa syntyi samana yönä Ruotsin uuden kruununperillisen kanssa – lue äidin ensikommentit!

Suomalaisperheen oma prinsessa, Talan perheen nuorin tulokas saapui maailmaan torstaina 23. helmikuuta kello 1:08 – vain tunteja ennen Ruotsin kruununprinsessan Victorian ja prinssi Danielin ensimmäistä lasta. Millaisia terveisiä onnellinen äiti Suvi Tala lähettää Victorialle?

Ruotsin kruununprinsessa Victoria synnytti tyttövauvan, uuden kruununperillisen, torstaina 23. helmikuuta yöllä kello 4.26 Ruotsin aikaa. 51 senttiä pitkä ja 3280 grammaa painava pikkuprinsessa sai tuoreen isän, prinssi Danielin silminnähden liikuttuneeksi hänen esiintyessään aamulla tiedotustilaisuudessa.

Myös HYKS-sairaanhoitoalueen Naistenklinikalla saatiin iloita tuoreesta prinsessasta, kun Talan perheen kolmas tyttölapsi syntyi maailmaan muutamaa tuntia ennen Ruotsin kruununperillistä, kello 1:08. Hitusella kilpasiskolleen pituudessa ja painossa hävinnyt pieni päivänsäde saapui maailmaan 45 sentin pituisena 3190 gramman painoisena.

Kuninkaallista nimeä pienokainen tuskin tulee saamaan samasta syntymäpäivästä huolimatta, sillä perheen nuorimmaisen nimeksi äiti on ehtinyt pohtia perheen muiden lapsien luontoaiheisten nimien henkeen jo Hilla Inkeriä. Pienen tulokkaan 4- ja 2-vuotiaat siskot ovat nimeltään Pihla ja Linnea.

Helmi tavoitti perheosastolla lepäävän kolmekymppisen äidin, Suvi Talan, puhelimitse.

– Kuulin heti synnytyssalissa, että Victoriakin oli mennyt yöllä sairaalaan, tuoreen tyttövauvan äiti kertoo. Ruotsin uuden kuninkaallisperheen tulokkaan napanuoran leikanneen prinssi Danielin tavoin myös Talan perheen isä oli intensiivisesti mukana synnytyksessä.

– Sanoin miehelleni synnytyksen jälkeen, että "sinä sen teit". Hän auttoi minua konkreettisesti synnytyksessä. Jos mieheni ei olisi hätistänyt lähtemään sairaalaan, olisi vauvamme syntynyt kirjaimellisesti kotiin. Sairaalaan saapumisen jälkeen synnytin nimittäin kymmenessä minuutissa!

Tuoreiden äitien tapaan myös Talan perheen äidillä on totuttelemista uuteen perheenjäseneen. Tunteitaan hän kuvailee ihmeellisiksi, vaikka sisaruksia on tullutkin jo saatettua maailmaan.

Minkä vinkin Suvi Tala antaisi tuoreelle äidille?

– Järjestä aikaa itsellesi. Aikaa tarvitsee siihen, että saa nauttia äitiydestä. Toivottavasti prinsessa Victoriallekin annetaan omaa tilaa!


Onko sinulla tarina kerrottavanasi?

Synnytitkö samana yönä Victorian kanssa? Osuiko perheesi uuden tulokkaan syntymäaika likelle prinsessa Victorian ja prinssi Danielin pienokaisen saapumista maailmaan?

Helmi etsii jatkuvasti mielenkiintoisia tarinoita kerrottavakseen. Onko sinulla huikea elämäntarina, jonka haluat jakaa iloksi ja kannustukseksi muille naisille? Jos haluat äänesi kuuluville ja nostaa esille sinua koskettavan tärkeän aiheen, lähetä meille juttuvinkkisi tai tarinasi!

Ota yhteyttä, niin ehkä kerromme Helmessä juuri sinun tarinasi. Lähetä tarinasi Palautelomakkeen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen helmi@mtv3.fi


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock, Suvi Talan kotialbumi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja