Tähdet kertovat: Tällainen prinsessa Victorian tytär tulee olemaan!

Kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel toivottivat tervetulleeksi maailmaan terveen tyttövauvan. Lue, millaisten tähtien alla kuninkaallinen pikkuprinsessa syntyi ja mitä lapsen luonnehoroskooppi hänestä paljastaakaan!

Torstaiaamulla 23.2.2012 kello 4:26 syntyi 51 senttiä pitkä ja 3280 gramman painoinen kruununperillinen Ruotsin kuningasperheeseen. Kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel saivat terveen tyttövauvan.

Horoskooppimerkiltään tuore pikkuprinsessa on intuitiivinen Kalat.

Kalat on äärimmäisen herkkä ihminen, jonka elämä on äärimmäisyyksien etsintää heti ensi askeleista lähtien: Kalat on ennakkoluuloton, kärsivällinen ja aidosti avoin kaikelle erilaisuudelle – hän on erittäin myötätuntoinen ja aistii syvästi toisen ihmisen tuskan. Parhaimmillaan Kalat hyvin epäitsekäs ja lempeä auttaja, joka omistautuu toisen ihmisen hyvinvoinnille.

Kalat herkkänä eläinradanmerkkinä on kiinnostunut kaikista henkimaailman asioista ja kokee usein itse yliaistillisia kokemuksia nähden esimerkiksi enneunia. Kauneus ja rakkaus koskettavat häntä aina syvältä – pientä marttyyrinkin vikaa Kaloista löytyy.

Kalat-lapsen luonnehoroskooppi

Herkkävaistoinen Kalalapsi syntyy opettajaksi perheeseen, joka on juuttunut ympäröivän yhteiskunnan sääntöihin ja vaatimuksiin. Kalalapsen äiti on lisäksi tottunut kantamaan huolta miehestään, mutta joutuu lapsensa myötä entistä enemmän ymmälle. Kalalapsi haluaa opettaa äidilleen kyvyn kuunnella omia tunteitaan ja tarpeitaan, mutta saattaa käyttää opetustehtävässään varsin repiviä keinoja. Marttyyrinviitta saattaa periytyä, heitä se siis kiireesti roskiin!


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Lehtikuva, Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat