Tämä on tilanne Saana ja Jussi Parviaisen kohuliitossa nyt

Eipäs-juupas -leikki avioparin välillä on tällä hetkellä siinä pisteessä, että avioparin osapuolet vinoilevat toisilleen julkisesti blogien välityksellä.

Suomen kansa on saanut seurata innokkaasti viimeisten viikkojen aikana Jussi Parviaisen ja hänen nuorikkonsa värikkään avioliiton vaiheita. Parviaiset ovat nousseet pikavauhtia uudeksi kohupariskunnaksi, joiden tekemiset kiinnostavat ja joita puidaan kahvipöydissä. Taakse ovat jääneet Johanna Tukiainen ja Arto Länsman sekä Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen.

Parviaisten liiton tekee erikoiseksi se, että avioliiton osapuolet eivät näytä kommunikoivan liittonsa ongelmista kahden kesken, vaan jakavat kaiken, jopa intiimitkin asiat koko kansalle.

Kaksikko nokittelee toisiaan julkisesti, aivan kuin odottaen, kumpi korottaa julkisessa pokeripöydässä panoksiaan enemmän. 19-vuotias Saana Parviainen on kommentoinut omia tekemisiään kirjoituksissaan, välillä jopa väheksyen julkisia sekstailujaan ja kertomalla miehensä tienneen aiemmista tekemisistään. Jussi heittää taas panokset kovemmalle julkaisemalla vaimostaan intiimejä kuvia ja videoita. Hän myös jakaa karua kritiikkiä rouvaansa kohtaan, mutta sivulauseessa kertoo kuitenkin rakastavansa vaimoaan kaikesta huolimatta.

Avioliitto päätepisteessä, taas kerran

Lokakuun puolessa välissä suhde on siinä pisteessä, että Saana on, taas kerran, päättänyt jättää miehensä. Tosin, Saana on ehtinyt jättää miehensä jo liki kymmenen kertaa, sillä nuoren naisen mukaan erolla uhkaileminen saa aviomiehen aisoihin.

Tämänkertaisen avioeroilmoituksen innoittajana oli Jussi Parviaisen tekemät lupaukset, joita tämä ei ole kuitenkaan pitänyt. Eroilmoitusta ennen Saana kirjoitti blogiinsa tarkan listan kohdista, joissa Jussi Parviainen on pettänyt vaimonsa lupauksen. Tunnekuohuissaan Saana kirjoitti blogiinsa myös asioita, jotka Parviaisen mukaan voivat täyttää perättömän ilmiannon tunnusmerkistön.

Sanavalmis aviomies ei ole jäänyt nuorikkonsa tekstien edessä hiljaiseksi, vaan antoi aluksi Saanalle kohta kohdalta vastauksen tämän esittämiin lupauksien pettämislistaan. Asia ei jäänyt edes tälle asteelle, vaan Saana vastasi miehensä vastauksiin omilla kommenteilla. Jussi on taas vastannut omassa blogissaan vaimonsa vastausten vastauksiin.

– Ja nyt minä käännän sivua. Käännän sivua elämässäni. Tämä ei ole enää millään tavalla kehittävää meille kummallekaan. Toivotan sinulle Jussi Parviainen kaikkea hyvää elämässäsi, onnea ja menestystä, Saana kirjoittaa blogissaan myöhään perjantai-iltana.

Jussi Parviainen kertoi Viihdeuutisille jo pari viikkoa sitten olevansa kyllästynyt nuorikkonsa toimintaan ja vievänsä avioerohakemuksen käräjäoikeuteen. Avioerohakemusta ei ole kuitenkaan vielä toimitettu Helsingin käräjäoikeuteen.

Jussi Parviainen oli myös kirjoittanut viikonlopun aikana blogiinsa toivovansa vaimonsa ottavan häneen yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse. Ohjaaja itse oli kyllästynyt suhteeseen nuorikkonsa kanssa ja haluavansa tehdä lopun siitä. Teksti on kuitenkin poistettu blogista lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja