Mainos

Tämä nainen näyttää mallia: Näin ärsytät takanasi istuvaa lentokoneessa

Pienessä tilassa toisten ärsyttäminen on yllättävänkin helppoa!

Lentokoneessa saattaa tärmätä jos jonkinmoisiin tyyppeihin, mutta ärsyttävimmät ihmiset istuvat yleensä edessäsi. He saattavat laskea tuolinsa alas syliisi, heiluttaa penkkiään muuten vain, kun yrität syödä tai ravata vessassa ärsyttävyyteen asti. 

Tuntien lento voi olla yhtä piinaa.

Orygun-Not-Orygone-nimisen Reddit-käyttäjän isä sai lennollaan kohdata jotain tyystin erilaista. Reddit-käyttäjä julkaisi nimittäin kuvan isänsä viiden tunnin lennolta, eikä isän edessä istuva nainen voisi juuri rasittavampi olla. Vai mitä itse olet mieltä?

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Reddit-käyttäjä kertoo, että kuvassa tilanne toistuu jo toista kertaa. Hänen isänsä oli huomauttanut asiasta naiselle jo kerran, mutta vessareissulta tultuaan nainen asetti hiuksensa jälleen selkänojan näytön eteen. Koska isä itse yleensä vain katsoo omalta tabletiltaan siihen tallennettuja ohjelmia koko lennon ajan, ei hän jälkikasvunsa mukaan nähnyt vaivan arvoisena huomauttaa naiselle asiasta uudelleen.

Monen Reddit-käyttäjän mielestä kyse ei ole vahingosta, sillä erehdyksessä hiuksia ei saa aseteltua vastaavalla tavalla. Erään kommentoijan mielestä tämä tekisi tosin asiasta huomauttamisesta hänelle itselleen vielä vaikeampaa.

– Jostain syystä se on minusta vaikeampaa huomauttaa asiasta jollekin, joka tietää olevansa törkeä.

***

0:37

Lähteet: Someecards, Reddit

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.