Mainos

Tämä mies on sankari! Auttoi ihmisiä pakenemaan takaikkunasta asemiehen riehuessa kaupassa

1:36

Los Angelesissa oli eilen traaginen ampumatapaus, joka päättyi ampujan linnoittautumiseen ruokakauppaan aseen kanssa. Sitä ennen hän oli pakoillut poliisia useiden tuntien ajan. Ruokakaupassa kuoli yksi nainen.

Poliisin tiedottajan mukaan ampujan toinen käsi haavoittui, kun hän vaihtoi laukauksia poliisin kanssa. Kaupasta vietiin sairaalaan kuusi ihmistä, joista nuorin oli 12-vuotias ja vanhin 81. Kenelläkään ei ole hengenvaarallisia vammoja.

Ampuja on otettu kiinni.

Nainen menehtyi

Välikohtauksessa kuollut nainen oli kaupan työntekijä, joka oli veljensä kertoman mukaan työskennellyt kaupassa viisi vuotta.

Kaupassa oli tapahtuma-aikaan sisällä noin 40 ihmistä, kun 28-vuotias ampuja linnoittautui sinne aseen kanssa. Tätä ennen mies oli ampunut omaa isoäitiään sekä nuorta naista. Isoäitiä oli ammuttu seitsemän kertaa, ja hänet on leikattu useaan otteeseen sairaalassa. Nuoren naisen voinnista ei ole tietoa.

Ammuttuaan nämä kaksi ihmistä ampuja oli ajanut isoäitinsä autolla ja kolaroinut sen kaupan edessä, minkä jälkeen hän juoksi sisälle kauppaan. Hän antautui poliisille myöhemmin.

Jutun yllä olevalle videolle on tallentunut hetki, jossa sankariksi ylistetty työntekijä pelastaa kaupassa loukussa olleita takaikkunan kautta vapauteen.  

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.