Tämä erikoinen älypuhelinuutuus tulee pian saataville Suomessa

Äänentoistolaitteista tunnettu Marshall esitteli jokin aikaa sitten ensimmäisen älypuhelimensa. London-nimellä kulkeva puhelinmalli tulee Suomessa myyntiin Soneran liikkeissä 21. elokuuta alkaen.

Mutta mistä oikein on kyse? Marshallin vetoa voidaan pitää erikoisena, sillä kilpailu älypuhelinmarkkinoilla on kivenkova ja harva osaa yhdistää valmistajaa matkapuhelimiin.

Marshallin älypuhelimessa on 4,7-tuumainen kosketusnäyttö ja 16 gigatavun tallennustila muistikortilla varustettuna. Käyttöjärjestelmänä on Android.

Londonin äänenvoimakkuutta säädetään erikoisella tavalla, pyöritettävällä äänenvoimakkuusrullalla. Puhelimen ylälaidassa on kaksi kuulokeliitäntää. Näin musiikkia voi kuunnella helposti kaverin kanssa, eikä samoja kuulokkeita tarvitse jakaa kahdelle korvaparille. Puhelimen tuotepakkauksessa on mukana laadukkaina mainostetut Marshallin kuulokkeet.

Puhelimessa on valmistajan esiasentamia musiikkisovelluksia. Taajuuskorjain on tutumpi, mutta mukana on myös dj-sovellus. Soittaja voi liittää erillisen adapterin avulla kitaran älypuhelimeen.

Tekniset ominaisuudet eivät yllä huippupuhelinten tasolle, mutta valittamistakaan ei ole. Takapaneelista löytyy kahdeksan megapikselin kennolla varustettu kamera. Puhelimen paino on 140 grammaa.

Marshall Londonin hinta noussee hieman yli 500 euroon.

Lue myös:

    Uusimmat