Tältä näyttää Gianni Versacen 78 miljoonan euron lukaali – katso!

Edesmenneen muotisuunnittelijan, Gianni Versacen, kymmenien miljoonien eurojen arvoinen luksuskartano on myynnissä. Katso kuvagalleria!

Legendaarisen muotisuunnittelijan, edesmenneen Gianni Versacen, Miami Beachilla sijaitseva luksuskartano henkii glamouria traagisuudestaan huolimatta – Versace murhattiin kartanon pihalla vuonna 1997.

Ökytalo on nyt myynnissä 78 miljoonan euron hintaan. Kymmenen makuuhuonetta, yksitoista kylpyhuonetta ja hurjat 2180 neliömetriä takaavat luksuksen sille, jolla on varaa siitä maksaa.

Vuonna 1930 rakennetun, Miamin kuuluisalla Ocean Drivella sijaitsevan kartanon käsinmaalatut seinät ja kattofrescot ovat saaneet inspiraationsa taiteilijoilta ympäri maailman. Casa Casuarina -nimisen kartanon pihalla puolestaan on 16-metrinen uima-allas, joka on laatoitettu mosaiikein ja reunustettu 24 karaatin kullalla. Autotallista löytyy tilaa 12 autolle ja kuulupa kiinteistöön vierastalokin.

Versace eli ja kuoli kartanossaan. Andrew Cunanan -niminen mies ampui suunnittelijan tämän kotiportaille heinäkuussa 1997, kun Versace oli palaamassa kotiinsa aamulehden hakureissulta.

Kartanon nykyinen omistaja, Telecom-pohatta Peter Loftin, laittoi ökytalon myyntiin jo viime kesänä pyytäen siitä silloin 97 miljoonaa euroa, mutta kartanoa ei saatu silloin vielä myydyksi. Ehkä uusi, pienempi hintapyyntö saa miljonäärit kiinnostumaan legendaarisesta kartanosta.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Lähde: radaronline.com/dailymail.co.uk

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja