Tältä näyttää Cheekin elämästä kertova elokuva – "Oli ilo huomata, että Jaren perse kestää merivettä"

Tältä näyttää Cheekin elämästä kertova elokuva 1:18

Antti Holma näyttelee hiphop-tähti Cheekin elämästä kertovassa elokuvassa kaksoisroolin.

Räppäritähti Cheekin eli Jare Tiihosen, 36, elämästä kertovan Veljeni vartija -elokuvan ensimmäinen teaser julkaistiin tänään.

– Veljeni vartija -elokuvaa tehdessä jouduin muistuttamaan jatkuvasti itselleni, että tärkeintä on pyrkiä näkemään henkilö nimeltä Jare. Julkisuuskuvat ovat yksinkertaisia rakennelmia, ihminen ei koskaan, elokuvassa pääroolia näyttelevä Antti Holma sanoo tiedotteessa.

– Antti Holman tulkinta Jare ja Jere Tiihosesta on ollut ihastuttavaa työstettävää elokuvaa leikatessa. Kaikkea elokuvasta en voi vielä paljastaa, mutta jotain kuitenkin: veljestarinassa on räppiä, huumoria, seksiä ja väkivaltaa, niin kuin hyvässä leffassa pitääkin. On juhlapäivä, kun pääsee vilauttamaan sitä, mitä tuleman pitää, elokuvan ohjaaja JP Siili hehkuttaa.

Siili kiittelee tiedotteessa sitä, että Jare Tiihonen on tukenut elokuvan tekoa alusta alkaen.

– Hän antoi rohkeasti vapauden tulkintaan. Oli ilo huomata, että Jaren perse kestää merivettä: tarina pyörittelee päähenkilöään vartaassa, johon välillä paistaa lempeä aurinko, mutta välillä hehkuu hiillos.

Elokuvasta julkaistiin tänään myös ensimmäinen juliste.

Veljeni vartija saa ensi-iltansa 31. tammikuuta 2018. Elokuvan budjetti on 1,8 miljoonaa euroa ja sen pääosissa nähdään Antti Holman lisäksi Armi Toivanen ja Saga Sarkola.

Katso Veljeni vartija -elokuvan teaser artikkelin yläosassa. Katso alla myös Antti Holman haastattelu elokuvan lehdistötilaisuudessa huhtikuussa.

Antti Holman tunnelmat kaksoisroolista tulevassa Cheek-elokuvassa 3:30

Lue myös:

    Uusimmat