Tältä näyttää Ashton Kutcher Miehen puolikkaissa - alastomana!

Yhdysvaltojen suosituin sitcom Miehen puolikkaat joutui alkukeväästä hyllylle, kun päätähti Charlie Sheen sai sarjasta potkut. Hittisarja saa kuitenkin jatkoa uuden päätähden, Ashton Kutcherin, voimin, joka näyttää alastomana sangen edustavalta.

Koko kevään ajan seurattiin Charlie Sheenin toinen toistaan pahempia toilailuja, ja lopputulos oli potkut huippusuositusta Miehen puolikkaat -komedisarjasta. Hittisarjaa ei kuitenkaan haluttu kuopata päätähden potkuista huolimatta, vaan tilalle etsittiin uusi, entistä ehompi päätähti. Pitkällisten spekulointien päätteeksi uudeksi tähdeksi vahvistettiin Ashton Kutcher.

Miehen puolikkaiden tuotantoyhtiö Warner Bros. halusi varmistaa, että sarjan uusi tuleminen ei jää keneltäkään huomaamatta. Niinpä yhtiö lanseerasi tiistaina 19.7. näyttävän – ja alastoman – mainoskuvan sarjan tähdistä Ashton Kutcherista, Jon Cryerista ja Angus T. Jonesista.

Vielä ei ole tiedossa, millainen roolihahmo Ashtonille on luotu ja minkä niminen hahmo ylipäänsä on kyseessä. Kaikki selviää syyskuussa, kun 9. kausi starttaa Yhdysvalloissa. Mutta ainakin mainoskuvien perusteella luvassa on raisua menoa totuttuun tyyliin.

MIEHEN PUOLIKKAAT, uudet, Ashton Kutcherin tähdittämät jaksot nähdään Subilla myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. 7. kausi nähdään uusintana MTV3:lla 25.10. alkaen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat