Charlie Sheen: Miehen puolikkaat on kirottu

Jo toinen Miehen puolikkaat -komediasarjan tähtinäyttelijöistä on alkanut käyttäytymään kummallisesti. Poispotkittu Charlie Sheen syyttää hittisarjaa Angus T. Jonesin hermoromahduksesta.

Näyttelijä Charlie Sheen sai potkut Miehen puolikkaat -sarjasta reilu vuosi sitten, kun miehen elämä luisui hermoromahdukseen ja hän riitaantui ohjelman tuottajan Chuck Lorren kanssa. Saman sarjan teinitähti Angus T. Jones herätti Sheenin huomion viimeaikaisilla kommenteillaan, joissa nuori uskoon tullut tähti kuvasi hittisarjaa saastaiseksi. Sheen näkee Jonesin käytöksessä samoja piirteitä kuin omassa hermoromahduksessaan.

Sheenin mielestä Jonesin uskonnolliset kommentit tv-sarjasta osoittavat nuoren näyttelijän liittyneen vaaralliseen kulttiin.

– Nähtyäni Anguksen hermoromahduksen, olen varma, että Miehen puolikkaat -sarja on kirottu, Sheen kertoo People-lehdelle.

Erityisen vaaralliseksi Sheen nimeää hittisarjan tuottajan Chuck Lorren. Miehet riitautuivat verisesti Sheenin hermoromahduksen aikana, eikä sovinnosta näy merkkejä.

– Angus ei ole enää sama Angus, jonka minä tunsin. En usko, että kukaan, joka viettää kymmenen vuotta Lorren muurahaispesässä voi välttyä tunteiden tsunamilta, Sheen muotoilee TMZ:lle.

Miten Sheen aikoo tukea Angusta? Lue lisää: Charlie Sheen: Miehen puolikkaat on kirottu

MIEHEN PUOLIKKAAT Subilla tiistaista perjantaihin klo 19.30.

(Sub)

Lue myös:

    Uusimmat