Mainos

Tällainen nainen on petetty Elin Nordegren

Ruotsalainen Elin Nordegren, 30, aloitti mallin työt vuonna 2000. Bikinikuvissakin poseerannut kaunotar on saanut viime aikoina paljon palstatilaa, kun hänen aviomiehensä Tiger Woodsin uutisoitiin pettäneen häntä usean eri naisen kanssa.

Elin Nordegren tutustui tulevaan aviomieheensä työskennellessään lastenhoitajana Yhdysvalloissa. Pari tapasi vuoden 2001 British Open -golfturnauksessa. Tiger Woods itse oli jo pitkään pyytänyt tulla esitellyksi Nordegrenille, joka tapaili toista miestä tuohon aikaan. Nuorella neidolla kerrottiin olevan paljon ihailijoita golfinpelaajien joukossa, jotka olivat kuuleman mukaan "hulluina häneen".

Elin Nordegren ja Tiger Woods, kuva: Wireimage/AOP

Elin Nordegren ja Tiger Woods, kuva: Getty/AOP

Tapaaminen johti suhteeseen, vaikka Nordegren pelkäsikin näyttävänsä onnenonkijalta deittaillessaan Woodsia. Lempi kuitenkin syveni pian rakkaudeksi.

Pian parin suhteen tultua julkisuuteen nettiin päätyi alastonkuvia, joiden väitettiin esittävän Nordegrenia. Kuvat kuitenkin osoittautuivat väärennöksiksi, ja niissä esiintyikin todellisuudessa eräs Playboy-lehden malli. The Dubliner -lehti julkaisi otokset vuonna 2006 juuri ennen Ryder cup -golfturnausta. Artikkelin vuoksi Nordegren haastoi lehden oikeuteen, ja voitti jutun.

Woods ja Nordegren kihlautuivat 2003, kun Woods kosi kaunotarta Etelä-Afrikassa. Naimisiin päästiin jo seuraavana vuonna, ja pari vihittiin Sandy Lanen lomanviettopaikassa Barbadoksella – golfkentällä tietenkin. Häiden hinnaksi tuli yli miljoona euroa, sillä Woods vuokrasi koko lomapaikan vain juhlaväen käyttöön: tarjolla oli 110 huonetta, ja tietenkin kolme golfrataa.

Elin Nordegren, kuva: Getty/AOP

Elin Nordegren, kuva: Getty/AOP

Woodsilla ja Nordegrenillä on kaksi lasta, kesällä 2007 syntynyt tytär Sam Alexis ja helmikuussa 2009 syntynyt Charlie Axel.

Woods osoittautuu petturiksi

Vuoden 2009 lopulla pariskunnan onni kuitenkin romahti. Woods pakeni kotoaan autollaan, jonka hän myöhemmin romutti päin palopostia. Media uutisoi asiasta näkyvästi ja väitti miehen paenneen hurjistunutta vaimoaan, joka oli löytänyt miehen puhelinta tutkiessaan viestejä rakastattarelta. Mediassa myös huhuttiin Elinin lyöneen miestään golfmailalla.

Kohun tiimoilta Woods myönsi olleensa vaimolleen uskoton, ja kertoi julkisuuteen antamassaan tiedotteessa pitävänsä taukoa golfinpeluusta saadakseen parin asiat kuntoon.

Elin Nordegren ja Tiger Woods, kuva: EPA/AOP

Luottamuksen palauttaminen suhteeseen tuskin käy hetkessä, sillä useat naiset ovat tunnustaneet olleensa suhteessa Woodsin kanssa. Lähteet puhuvat jopa yli kahdestatoista naisesta. Samaiset lähteet pitävät jo varmana tietona myös sitä, että ruotsalaiskaunotar aikoo ottaa erota aviomiehestään.

Elin itse on kertonut aikovansa tehdä kaikkensa suojellakseen perhettään valtaisalta mediakohulta. Mystisenä pysyttelevästä ruotsalaisneidosta liikkuu paljon huhuja, ja parin väitetään olleen riidoissa jo parin vuoden ajan.

Noin kuukausi sitten Nordegren osti Ruotsista talon, jota oli katsellut jo ennen valtavaa mediakohua. Julkisuudessa onkin epäilty hänen tienneen miehensä suhteista, tai ainakin asioiden olleen huonosti jo aiemmin. Nordegren itse kutsui vain omiin nimiinsä ostamaansa taloa "sijoitukseksi".

Elin Nordegren, kuva: Getty/AOP

Elin Nordegren, kuva: Getty/AOP

Elin haluaa miehensä kärsivän

Eliniä on kutsuttu normaaliksi, järkeväksi tytöksi, joka "tuli hulluksi" vasta naituaan golf-miehensä. Eräs Elinin pitkäaikainen ystävä on väittänyt, ettei Nordegren ulkomuodostaan huolimatta suinkaan ole herkkä ja pieni neito, vaan haluaa miehensä nyt kärsivän teoistaan.

Muut neidon läheiset ovat maalanneet kuvaa voimakastahtoisesta vaimosta, joka kauhistui pettämisskandaalia, muttei suinkaan luovuttanut. Lähteet sanovat, että Elin taistelee pitääkseen perheensä koossa, mutta haluaa samalla myös rangaista miestään. Ystävien mukaan Nordegren on avioerolapsi, eikä tahdo omien lastensa kokevan vanhempien eroa.

MTV3/Helmi/Maria Aarnio

Lähteet: Wikipedia.org, People-lehti, US Weekly -lehti, Zimbio.com, Nytimes.com

Kuvat: Wireimage/AOP, Getty/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.