Talent Suomi huipentuu finaalijaksoon! Kuka näistä kahdeksasta kilpailijasta vie voiton?

5:42
Katso finaalissa nähtävän tanssiryhmä MDD:n tanssiesitys! Kaikki Talent-esitykset löydät mtv.fi-palvelusta.

Talent Suomen suorassa finaalilähetyksessä nähdään kahdeksan kilpailijaa. Myös Krista Siegfrids tekee paluun tuomarinpenkille.

Talent Suomi huipentuu sunnuntaina 5.4. MTV3-kanavalla klo 19.30 alkavaan jännittävään finaaliin, jossa kahdeksan esitystä kilpailee yleisön suosiosta ja 30 000 euron pääpotista. Suorassa lähetyksessä kilpailevat Pekka Niemi eli OneViolin, StepUp Juniors, Aino, Leevi Lehtonen, Akrotaiturit, Juho Kuusi, Veronika Istomina ja MDD.

Finaalin juontaa valovoimainen Mikko Leppilampi ja esityksiä kommentoivat tutut tuomarit Ernest Lawson,HP Parviainen, Jorma Uotinen sekä tuomaristoon finaalilähetyksessä palaava Krista Siegfrids.

– Nyt olen valmiimpi kuin koskaan hyppäämään takaisin tuomaripenkille, sillä aika poissa studiolta on tuntunut ikuisuudelta! Krista Siegfrids kertoo.

– Olen katsonut kaikki semifinaalilähetykset kotisohvalta ja ollut tosi ylpeä semifinalistien upeista esityksistä. Jännitys huipentuu nyt finaaliin ja olen innoissani tulevasta show'sta, muiden tuomareiden jälleennäkemisestä ja tietenkin meidän upeista finalisteista.

Finaalissa yleisön äänistä ja 30 000 euron pääpalkinnosta kilpailevat:

Pekka Niemi, 26, Helsinki - Viulisti

Pekka "OneViolin" Niemen finaaliesityksessä on luvassa entistä jykevämpi sovitus lisäraitoineen, tulkintaa useammasta musiikkikappaleesta ja kenties myös paluu kotimaan kamaralle – kaikki yhdellä ainoalla viululla soitettuna, tietysti. Kuinka monta biisiä sinä tunnistat tulevasta hittipotpurista?


StepUp Juniors, ikä 13-15, Espoo - Tanssi

StepUp Juniorsin finaalinumero on semifinaalin tavoin lyhyellä varoitusajalla laadittu esitys. Esitys on hatunnosto myös niille StepUpilaisille, jotka elävät Talent-matkaa kannustusjoukoissa tanssilavan sijaan.


Aino, 7, Valkeakoski - Tankotanssi
Finaaliesityksessä Aino eläytyy lumoavan jääprinsessan rooliin. Kaunis ja taianomainen esitys saa uutta vauhtia siitä, että tällä kertaa Aino ei tanssikaan perinteisellä pystytangolla vaan katosta roikkuvalla flying polella.


Leevi Lehtonen, 14, Jämsä - Tanssi

Leevi Lehtonen aikoo nostaa finaaliin panoksia entisestään, kun luvassa on kuninkaallisen tason bileet Jay Gatsbyn tyyliin: Leevin omalla koreografialla tietenkin. Säihkettä ja blingiä ei varmasti jää tästä esityksestä uupumaan.

Akrotaiturit, ikä 9-19, Tampere - Akrobatiavoimistelu

Akrotaiturit osallistuu finaaliin huomattavasti pienemmällä ryhmäkoolla ja 25 voimistelijan porukka on supistunut yhdeksään. Finaaliesityksessä onkin nyt luvassa mystiikan ja iloittelun sijaan raskaampaa ja dramaattisempaa meininkiä sekä taidokkaampia temppuja Within Temptationin tahtiin. 


Juho Kuusi, 34, Helsinki - Lavarunous

Kirjoittamisen palosta ja yhteiskunnasta lavarunoutta esittänyt Juho Kuusi vie finaaliesityksellään kuulijansa aivan uuteen, henkilökohtaisempaan maailmaan. Herkkä ja kaunis teksti on rakkaudenosoitus kaikille niille, jotka kenties piilottelevat omaa, ainutlaatuista kauneuttaan. 


Veronika Istomina, 9, Lahti - Oopperalaulu

Veronika Istomina yhdistelee finaaliesityksessään oopperalavojen suuruutta ja dramaattisuutta sekä semifinaalissa nähdyn Piaf-tulkintansa herkkyyttä. Mikäli Veronika voittaa, hän aikoo hankkia voittorahoilla koiranpennut itselleen ja siskolleen.

MDD, ikä 12-16, Oulu - Tanssi

Mikko Leppilampi painoi MDD:lle kultaista nappia koe-esiintymisissä varmistaen poikien paikan semifinaaleissa. Talent-polkunsa toisen kultanapin ryhmä sai tuomareilta semifinaaliesityksensä jälkeen. Finaaliesityksessään he luottavat vahvuuksiinsa: omannäköiseen koreografiaan, jossa ryhmän jokainen tanssija pääsee loistamaan tyylillään ja taidoillaan. 

Porilainen vatsastapuhuja Rasmus Koskinen on päättänyt vetäytyä Talent Suomi -ohjelmasta vallitsevan koronatilanteen takia.

Talent Suomi MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja