Jorma Uotinen on osallistunut nuoruudessaan kykyjenetsintä-kilpailuun: "Tässä minä nyt olen"

Äijäbaletti – Joutsenlampi 5:49
Talent Suomen ensimmäisessä jaksossa nähdään äijäbalettia.

Jorma Uotinen voisi kuvitella osallistuvansa myös Talentiin, jos hän olisi uransa alussa. 

Tanssija, koreografi ja televisiopersoona Jorma Uotinen on tuttu kasvo supersuositun Tanssii Tähtien Kanssa -kisan tuomarina. Helmikuussa hän hyppää Talent Suomi -kykyjenetsintäkilpailun tuomaristoon.

Ohjelman yksi tuomareista, Krista Siegfrids, kertoi ohjelman pressitilaisuudessa, että hän ja Uotinen ovat tuomareista ne pahimmat draamakuningattaret. Tästä Uotinen ei ole täysin samaa mieltä.

– En näe itseäni draamakuningattarena. Mutta Kristassa on draamaa, hän on upea showgirl. Hän on huikea ja upea esiintyjä! 

Uotinen on itsekin osallistunut aikoinaan kykyjenetsintäkilpailuun.

– Osallistuin teini-iässä Porissa Hyppy Huipulle -kilpailuun ja tässä minä nyt olen, vaikka toki en nyt varsinaisesti sen kautta ole uraani luonut.  

– Jos olisin nuori esiintyjä, niin osallistuisin aivan varmasti Talenttiin, hän jatkaa.

Uotisen ja Siegfridsin lisäksi Talent Suomi -ohjelman tuomaristossa nähdään näyttelijä Ernest Lawson, sekä Duudsonit-remmistä tuttu HP Parviainen

Minkälainen somekäyttäjä Uotinen on? Entä mahtuuko hänen Facebookin kaverilistalle vielä uusia pyyntöjä? Katso haastattelu videolta!

Talent Suomi MTV3-kanavalla sunnuntaisin 2.2. klo 19.30. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat