Take Thatin nokkamies paljastaa: Suunnitelmissa kaikkien aikojen suurin kiertue!

1990-luvulla hittilistoja hallinneen Take Thatin ensimmäinen levy Take That and Party täyttää ensi vuonna 25 vuotta. Merkkipaalun saavuttamista juhlitaan mittavin menoin. 

Legendaarisen poikabändin nokkamies Gary Barlow valottaa neljännesvuosisadan rajapyykin ylittämiseen liittyviä juhlintoja. Suunnitelmissa siintävät niin kokoelmalevy kuin mittava kiertuekin.

– Suunnitelmana on tehdä ensi vuonna suurimmat hitit kattava kokoelma-albumi ja kaikkien aikojen suurin kiertue vuotta myöhemmin, Barlow kertoo. 

Fanien suureksi järkytykseksi lukuisten poikabändien innoittajana toiminut Take That hajosi vuonna 1996. Tätä ennen yhtyeen riveihin kuulunut Robbie Williams oli jo suunnannut varsin menestyksekkäälle soolouralle. Yhtye teki comebackin ilman Williamsia vuonna 2006 ja Williams liittyi takaisin yhtyeen riveihin vuonna 2010.

Williams jättäytyi kuitenkin uudestaan yhtyeestä vuonna 2011. Syyskuussa 2014 myös Jason Orange ilmoitti lopettavansa. Tästä asti Take That on jatkanut uraansa triona. 

Fanien harmiksi mittavalla kiertueella ei tulla näkemään viittä alkuperäisjäsentä, sillä Barlowin mukaan Orange ei aio osallistua kiertueelle. Toiveet Williamsin paluusta kuitenkin elävät. 

– Olisi mahtavaa sanoa, että kaikki osallistuvat näihin suunnitelmiin, mutta en usko Jasonin nousevan lavalle tulevina vuosina. Mutta olisi mahtavaa, jos Robbie osallistuisi jotenkin, Barlow pohdiskelee. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja