Take That -tähti Gary Barlow'n hurja muodonmuutos jatkuu – painon kanssa jojoilu on ohi

Take That -tähti Gary Barlow on esitellyt kaventunutta ulkomuotoaan ja terveellisiä elämäntapojaan useissa twiiteissään.

Gary Barlow, 45, on jo pidemmän aikaa ollut huomattavasti hoikemmassa kunnossa, joten ihmiset ovat helposti unohtaneet, kuinka paljon tukevammassa kunnossa laulaja oli vielä muutama vuosi sitten.

Gary Barlow harrastaa nykyisin muun muassa joogaa. Hän latasi Twitteriin eilen otoksen ennen joogasaliin suuntaamista, jossa erottuu hyvin se, kuinka hoikassa kunnossa hän nykyisin on.

Vuonna 1999 Gary Barlow painoi yli 107 kiloa. Tuolloin 175-senttimetrinen poppari oli painavimmillaan. Sittemmin hän päätti tiputtaa painoaan.

Aiemmin hän kokeili lukemattomia dieettejä, jolloin paino palasi dieetin päätyttyä pian takaisin. Barlown paino jojoili useamman vuoden ajan. Vielä kymmenen vuotta sitten hänet nähtiin kuvissa pyöreämmässä kunnossa kuin nykyään. 

Nyt hän on dieettien sijaan panostanut pysyviin terveellisiin elämäntapoihin.  Hän pitää painoaan alhaisissa lukemissa tiukalla treeniaikataululla ja ruokavaliolla. 

– Olen tehnyt suuria muutoksia. Otan urheilemisen paljon vakavammin ja keskityn paljon enemmän hyvinvointiin. Syön terveellisesti, käyn akupunktiossa kerran viikossa ja yritän nukkua hyvin, Barlow kertoo Mirrorin haastattelussa.

Barlow kertoo myös, ettei syö sokeria tai uppopaistettuja ruokia.

– Pysyttelen kaukana McDonald’sista, sipseistä ja muista sellaisista syötävistä. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja