Tajuttomuudesta railakkaisiin juhliin – video Frida Karlssonin villeistä bussibileistä julki

0:30
Katso videolta kuvaa Frida Karlssonin lyyhistymisestä.

Maastohiihdon Tour de Skin huipentaneessa loppunousussa nähtiin dramaattisia hetkiä, kun kokonaiskisan voittanut Frida Karlsson lyyhistyi maalialueella. Nyt Ruotsin hiihtomaajoukkue on jakanut videon Karlssonin villeistä bussijuhlista.

Karlsson tuli päätösetapilla maaliin sijalla 15. ja otti kokonaiskilpailun voiton reilun puolen minuutin erolla Kerttu Niskaseen. Karlsson lyyhistyi tullessaan maaliin ja menetti tajuntansa. Ruotsalaiselle annettiin hoitoa ja kannettiin paareilla pois maalialueelta, minkä jälkeen hänet vietiin takaisin hotellille lepäämään.

Muutamaa tuntia myöhemmin Karlsson oli selvästi piristynyt ja mielissään saavutetusta menestyksestä. 

– Aioin päästä maalilinjan yli ja siinä onnistuin. Olen käynyt läpi ensimmäisen Tourini ja seison tässä voittajana. Siitä olen todella ylpeä, Karlsson sanoi Expressenille.

Karlssonilta kysyttiin millaiset juhlat on nyt tiedossa.

– Saamme nähdä! Meidän pitää keksiä jotain hauskaa. Minun pitää huolehtia, että en menetä tajuntaani kuin tänään aiemmin, Karlsson totesi.

Ruotsin joukkue matkusti kisojen jälkeen Müncheniin, jossa he yöpyvät ennen paluuta Ruotsiin. Sunnuntai-iltana saatiin myös osviittaa, että millaiset juhlat Karlssonilla on tiedossa, kun Ruotsin maajoukkue julkaisi Instagramissa videon kuohujuomaa nauttivasta Karlssonista.

Taustalla soi urheilupiirien perinteisempiin kappaleisiin kuuluva "Sweet Caroline" -kappale. Muilla urheilijoilla on tähtisädetikut. Samalla Karlsson avaa samppanjapullon ja juo siitä ensin ennen sen tarjoamista muille. Joukkueella on luvassa mitä ilmeisimmin juhlintaa paikan päällä Münchenissä.

– Olen hiukan epävarma suunnitelmista Münchenissä, mutta juhlat ovat käynnissä bussissa, maajoukkueen lehdistövastaava Astri Lindbäck kertoi.

Katso alta video Frida Karlssonin bussijuhlista. Pääkuvan videolla kuvaa Frida Karlssonin lyyhistymisestä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja