Taitoluistelija Emmi Peltonen ei päästä futarirakastaan Eero Markkasta kisakatsomoon: "Liikaa paineita"

Taitoluistelija Emmi Peltonen on treenannut pääsääntöisesti Suomessa, mutta hän kävi myös treenileirillä Jenkeissä.

Taitoluistelijakaunotar Emmi Peltosen treenaa parhaillaan taitoluistelun SM-kisoihin, jotka ovat juuri ennen joulua. Päätavoitteet kuitenkin siintävät EM- ja MM-kisoissa, jotka käydään ensi vuoden puolella.

Korona-aika tuo oman jännityksensä kisakaudelle, sillä kilpailuja on tänä vuonna maailman tilanteen vuoksi normaalia vähemmän.

– Menemme valmentajan kanssa viikko kerrallaan. Tosi haastavaa, mutta samalla tavalla kuitenkin treenaan, oli kisoja tai ei, Peltonen kertoi Helein kauneusillassa.

Peltonen on harjoitellut pääsääntöisesti Suomessa, mutta hän kävi treenileirillä myös Jenkeissä.

– Valmentaja ajatteli, että peruuntuneiden kisojen takia tarvitsen treeni-ilmapiirin vaihtoa. Se teki tosi hyvää ja nyt ollaan hyvillä mielin.

Peltosen isä on kiekkolegenda Ville Peltonen, mutta tytär ei nuorempana edes harkinnut kulkevansa isänsä jalanjäljissä.

– Iskä ja kaksi veljeäni pelasivat jääkiekkoa, ja heidän kamansa haisivat. Ei siis tehnyt mieli siirtyä jääkiekkoon, Peltonen naureskelee.

– Jo pienenä rakastin luistelupukuja ja glitteriä. Taitoluistelu on juttuni.

Peltonen on aktiivinen sosiaalisessa mediassa, ja hänen Instagram-tililleen on kertynyt yli 13 000 seuraajaa. Kuvaamista rakastava Peltonen pitää Instagram-tiliään kuvapäiväkirjana.

Välillä Peltosen sometilillä näkyy myös hänen rakkaansa, jalkapalloilija Eero Markkanen. Parisuhteestaan Peltonen ei kuitenkaan haastattelun aikana mielellään puhu. Sen luistelijakaunotar paljastaa, ettei poikaystävällä ole asiaa jäähallille kilpailupäivänä.

– Liikaa paineita. Perhe käy katsomassa kisoja, yleensä paikalla ovat ainakin äiti, pikkusisko ja mummi.

Lue myös:

    Uusimmat