Taiteilija kyllästyi raskausarpien mollaamiseen – keksi jotain häkellyttävää

Tämä taiteilijaon noussut nettisuosioon raskausarpitaiteensa vuoksi.

Barcelonalainen taiteilija Cinta Tort Cartró on noussut maailman tietoisuuteen raskausarpitaiteensa vuoksi. Nainen tekee maalauksia raskausarpien päälle, niin, että arpikuviot muuttuvat värikkäiksi taideteoksiksi, kertoo Buzzfeed.

Internet on ymmärrettävästi ihastunut teoksiin!

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Siitä asti, kun olemme  pieniä, ne panevat meidät vihaamaan kaikkea kehoissamme ja yrittävät jatkuvasti saada meidät eliminoiman kaiken, mikä ei ole "normaalia", kuten ihon läikät, pisamat, ihokarvat ja äärettömän määrän kaikkea muuta, taiteilija kommentoi.

– Raskausarvet ovat osa syvintä olemustamme, hetkiämme, tarinoitamme. Ne ovat niin kauniita, en tiedä, miten he ovat vakuuttaneet meille, että niitä tulee vihata.

Cartró vietti itsekin vuosia kehoaan vihaten.

– Taistelin kauneusihanteiden kanssa. Kun olin teini, kärsin anoreksiasta. Halusin olla laiha, halusin eroon ihokarvoistani ja halusin eliminoida raskausarpeni. Toisin sanoen, en rakastanut itseäni.

Nyt Cartró on oppinut rakastamaan itseään, ja haluaa esitellä hyväksymisprosessia taiteen keinoin.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Cartró tekee teoksia myös muista, joillakin tavoilla kiistanalaisista aiheista. Hän on esimerkiksi kuvannut kuukautisverta glitterillä ja sateenkaaren väreillä.

 

Lähde: Buzzfeed.com

***


Lue myös:

    Uusimmat