Tähtinäyttelijä häkeltyneenä – ei tiedä oman elokuvansa juonta

Cats-musikaalin juoni hämmentää jopa itse elokuvassa näyttelevää Idris Elbaa.

Lukuisia Hollywood-rooleja tehnyt brittinäyttelijä Idris Elba on hämmentynyt uuden elokuvansa juonesta.

Brittitähti vieraili Late Night with Stephen Colbert -keskusteluohjelmassa, jossa hän oli mainostamassa uutta Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw -elokuvaansa, kun keskustelu siirtyi Cats-musikaaliin. Musikaalista tehdään elokuvaa, jossa Elba näyttelee pahis Macavitytya.

Cats-elokuvan traileri aiheutti ilmestyessään hämmennystä, kun ruuduille astelivat ihmisten ja kissojen sekoitukset. Elokuva perustuu Broadwayn saman nimiseen hittimusikaaliin, joka on alun perin Andrew Lloyd Webberin käsialaa. Musikaali taas perustuu T.S. Eliotin kissoja koskevaan runokirjaan Old Possum’s Book of Practical Cats.

Keskusteluohjelmaa juontava Stephen Colbert päätti kysyä Elbalta, mitä Cats-elokuva koskee.

– Oho, melkoinen tapa heittää minut bussin alle. Se on klassikko. Se on iso, Andrew Lloyd Webberin kehittämä musikaali. Veikkaan, että se kertoo kissasta? Kuinka pärjään? Elba naureskeli.

Näyttelijä yritti onneaan uudemman kerran. Hän muisteli, että musikaali keskittyy kissaan, joka haluaa päästä kissojen taivaaseen.

– Siinä on nuori kissa, joka vedetään mukaan tarinaan, joka kertoo siitä, miten pääsee kissojen taivaaseen. Tai mitä pitäisi tehdä, jotta pääsee kissojen taivaaseen. Tietääkö kukaan, mikä sen juoni on? Elba kyseli yleisön suuntaan.

Trailerin johdosta jopa naurunalaiseksi joutunut Cats ilmestyy joulukuussa. Sitä tähdittävät Elban lisäksi muun muassa Taylor Swift, James Corden, Judi Dench ja Ian McKellen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja