Tähtilaulaja kieltäytyi laulamasta prinssi Williamin syntymäpäivillä – katui pitkään yllättävää päätöstään: "Olin todella liian häpeissäni laulaakseni tuntemattomien edessä"

0:54
Vastasyntyneen lapsen isä prinssi William oli nukahtaa kirkossa.

George Michael kieltäytyi aikoinaan laulamasta pienen prinssi Williamin syntymäpäivillä, sillä hän pelkäsi esiintyä tuntemattomien edessä.

Brittilaulaja George Michael tuli tunnetuksi aikoinaan Wham!-duosta sekä myös omasta soolourastaan. Michael menehtyi vuonna 2016 sydänkohtaukseen ollessaan 53-vuotias. 

Muusikko ystävystyi elämänsä aika brittihovin kuninkaallisen perheen ja erityisesti niin ikään edesmenneen prinsessa Dianan kanssa. Vuonna 2011 Piers Morganille antamassaan haastattelussa Michael kertoi tapauksesta, jolloin hän joutui harvinaisella tavalla aikoinaan kieltäytymään nuoren prinssi Williamin pyynnöstä. 

Michael muisteli tuolloin olleensa vuonna 1990 Buckinghamin palatsissa Williamin syntymäpäiväjuhlissa yhdessä prinsessa Dianan sekä Elton Johnin kanssa, joka niin ikään oli Dianan läheinen ystävä. William oli tuohon aikaan 8-vuotias ja hänellä oli pyyntö esitettävänään Michaelille. 

– "Voisitko laulaa laulun ja Elton-setä soittaisi pianoa?". Mutta en pysty laulamaan pienten yleisöjen edessä, Michael muisteli Williamin pyyntöä ja omaa reaktiotaan siihen. 

– En saata uskoa, että sanoin ei Englannin tulevalle kuninkaalle, mutta olin todella liian häpeissäni laulaakseni tuntemattomien edessä.

Laulaja kertoi olleensa erittäin pahoillaan sekä häpeissään siitä, että hän joutui kieltäytymään pikkuprinssin pyynnöstä. Hän pyysi anteeksi ja vetosi siihen, että hän tunsi juhlista ainoastaan kaksi ihmistä: Dianan ja Elton Johnin. Michaelin mukaan kieltäytymisestä huolimatta prinssi William pysyi iästäänkin huolimatta tyynenä sekä kohteliaana, vaikka hänen hymynsä hyytyikin tilanteessa. 

Michael kuitenkin hyvitti asian Williamille tämän ja herttuatar Catherinen häissä. Häälahjaksi pariskunnalle Michael äänitti oman versionsa Stevie Wonderin kappaleesta You and I.

– Olen niin äärimmäisen onnellinen Williamin ja hänen puolisonsa puolesta, ja olen täysin varma siitä, että Diana olisi rakastanut tätä kaikkea, Michael muisteli häiden aikaan. 

Lähde: Express

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja