Tähtien upeat sisustusratkaisut – katso kuvat

Millaisessa huoneessa nukkuu Frendit-tähti Matthew Perry, ja millaisessa huoneessa Gwyneth Paltrow ruokailee? Katso kuvat julkimoiden sisustusratkaisuista!

Casasugar.com keräsi yhteen julkimoiden upeita sisustusratkaisuja. Tarjolla on muun muassa Hannibal- ja Kadonnut maailma: Jurassic Park -elokuvissa näytelleen Julianne Moorin olohuone, jossa nähdään turkoosi sohva ja keltaisella tyynyllä päällystetty rottinki-istuin. Nojatuolin peittona on valkeaa turkista, ja lattialla kuvioitu, violettiin ja beigeen vivahtava matto.

Muotisuunnittelija Christian Lacroix'n olohuone jatkaa samoilla, värikylläisillä linjoilla: siron, valkean kattokruunun alta löytyvät värikkäällä viltillä peitelty, raidallinen sohva ja sen väreihin sopiva, pinkin ja harmaan sävyinen taulu. Sohvan kaverina pöydän vieressä on limenvihreä nojatuoli. Huoneen seiniltä löytyy moderneja valaisimia sekä tauluja, ja tilan yleisilme on taiteellisen sekava.

Luksushuoneen seinät avautuvat

Frendeissä näytelleen Matthew Perryn makuuhuone säväyttää luksuksellaan: ruskeilla sävyuillä sisustetun huoneen seinät voi hinata ylös, jolloin muodostuu kaunis näkymä patiolle. Beigen sohvan ja samansävyisen sängyn sekä nojatuolien tenhoa lisää vaalea takka ja lattian pehmoinen, eläimen nahkaa muistuttava matto.

Gwyneth Paltrow'n Hamptonsissa sijaitsevan asunnon ruokailuhuone salpaa myös hengityksen. Valkoisin, hennoin verhoin koristeltu ikkuna antaa valoa valkealle pöytäliinalle levitetyille vaaleanpunaisille lautasille. Huoneen puun oksaa muistuttava lamppu on samaa hempeää sävyä, ja beiget istuimet sopivat hyvin kuvaan.

Natalie Portmanin entisen kodin ruokailuhuone on huomattavasti kodinomaisempi: sinikuvioisella matolla seisoo vaalealla kankaalla verhottu, tummasta puusta valmistettu ruokailuryhmä, ja sinikuvioitu tapetti sitoo valoisan huoneen yhteen.

MTV3

Lähde: Casasugar.com

Kuvat: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat