Tähdet, tähdet -lavalle nouseva Kyösti Mäkimattila paljastaa suuresti kammoksumansa genren: "Voisi tuntua vaivaannuttavalta"

Tähdet, tähdet -kilpailuun osallistuva Kyösti Mäkimattila uskoo Petra Garganon olevan hänen pahin vastuksensa.

Tähdet, tähdet -ohjelman viides kausi starttaa vihdoin helmikuun alussa. Tuolloin esiintymistaidoillaan ihastuttamaan pääsevät Jussi RainioRessu RedfordPetra GarganoAuroraHeidi KyröJon-Jon GeitelJonna GeageaKyösti MäkimattilaIlta sekä Samae Koskinen.

Tangokuninkaaksi vuonna 2013 valittu Kyösti Mäkimattila on erittäin onnellinen saamastaan mahdollisuudesta ja hän kertoo seuranneensa ohjelman aiempia kausia suurella intohimolla. 

– Tällaiselle luontaisen uteliaalle ihmiselle tämä on erittäin suurta juhlaa, Mäkimattila pohtii. 

Laulaja kertoo olevansa mielellään mukana ohjelmassa, jossa mennään erityisesti musiikki edellä. Hän kertoo kuitenkin odottavansa erityisesti hänelle uusiin tuttavuuksiin tutustumista. Mäkimattila arvelee, että hänen pahin vastuksensa voisi olla Tiktak-yhtyeestä tunnetuksi tullut Petra Gargano

– Hän on niin valoisa, valo voittaa aina. 

Mäkimattila miettii hänen oman vahvuutensa kilpailun suhteen olevan erityisesti vankka esiintymiskokemus. Tangokuninkaaksi kruunaamisensa jälkeen Mäkimattila on nimittäin toden teolla saanut keikkailla. 

– Olen viimeisen viiden vuoden aikana esiintynyt vähän yli tuhat kertaa, niin kyllä minulla jonkinlainen käytäntö on siihen itse esiintymiseen. Ja kyllä minä jonkinlainen laulumies olen. 

Mies kertoo olevansa erityisen kiinnostunut musikaalien esittämisestä. Sen sijaan klassista laulua hän vierastaa. 

– Mielestäni kaikki feikki on aina enemmän tai vähemmän ärsyttävää. Koska en ole saanut klassista koulutusta, niin semmoinen klasaribaritonin leikkiminen voisi tuntua vaivaannuttavalta. 

Tähdet, tähdet alkaa sunnuntaina 3. helmikuuta MTV3-kanavalla klo 19.15!

Lue myös:

    Uusimmat