Tähänkö kauhukokki käyttää 15 miljoonaa euroa?

Hurjasta kielenkäytöstään tunnettu julkkiskokki Gordon Ramsay saattaa pian lomailla pysyvästi Malibun lämmössä monen muun julkkiksen tavoin, sillä myös Ramsay on innostunut tutkailemaan paikallisia myyntikohteita.

Skotlantilaissyntyinen huippukokki Gordon Ramsay saattaa kasvattaa juuret myös Yhdysvaltoihin, sillä Ramsay on nähty perheensä kanssa tutustumassa Kalifornian Malibussa sijaitsevaan rantataloon. Hulppea talo on myynnissä liki 15 miljoonan euron hintaan.

Muun muassa Kauhukeittiö- ja Kurjat kuppilat -sarjoista tuttu julkkiskokki vei vaimonsa ja parin neljä lasta tutustumaan useisiin malibulaiskohteisiin, mutta ilmeisesti Ramsayn mielenkiinnon herätti eniten neljän makuuhuoneen ja kuuden kylpyhuoneen talo, jossa on luonnollisesti suuri keittiö. Ulkoapäin suhteellisen vaatimattomasta talosta löytyy lisäksi muun muassa toimisto- tai kuntosalikäyttöön soveltuva huone. Keittiön yhteydessä olevasta ruokailutilasta pääsee ulos katetulle patiolle. Pihalla on myös huvimaja ja spa sekä erillinen vierastalo.

– Gordonin silmät alkoivat loistaa, kun hän näki tämän kiinteistön ja hän vieraili siellä kolme kertaa asunnonmetsästysreissullaan, todistaja kuvaili Michelin-tähtikokin käytöstä.

Jos Ramsay päätti ostaa kyseisen talon, hänen tulevia naapureitaan ovat muun muassa Dustin Hoffman, Pierce Brosnan, Goldie Hawn sekä Danny DeVito. Alue tunnetaankin paikallisten keskuudessa nimellä Celebrity Row (Julkkisrivistö).


Kurjat kuppilat USA Subilla tiistaisin klo 21 – katso viimeisin jakso Katsomosta

Millaisia luksustaloja Jokakodin sivuilla on myynnissä?Tutustu yli puolen miljoonan euron arvoisiin kohteisiin!


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen, hannakaisa.taskinen(at)mtv.fi

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat