"Tack och hej" – Aino-Kaisa Saarinen paljasti erikoisten kisakalsareidensa taustan

Aino-Kaisa Saarinen tunteikkaana jäähyväiskisansa jälkeen 6:28

Aino-Kaisa Saarinen esitteli C Morelle erikoisia kisakalsareitaan, jotka yllään hän hiihti uransa viimeisen maailmancupin osakilpailun Ruotsin Falunissa sunnuntaina.

Tv-lähetyksessä näytti kuin Saarisella olisi ollut yllään uimahousut, mutta ne paljastuivat sittemmin kalsareiksi, joissa luki etupuolella kiitos ja takapuolella ruotsiksi "tack och hej". 

– Tapasin ystäväni Kikkan Randallin ja Elisabeth Stephenin aamulenkillä tänään. He olivat käyneet paikallisessa supermarketissa ostoksilla ja sanoivat, että heillä olisi myös kalsarit minulle. Tyrkkäsivät ne kouraan, Saarinen alusti.

– Tuunasin sitten vähän itse niitä sekä suomeksi että ruotsiksi, että kaikki pääsevät kärryille, mitä tässä tapahtuu. Hauskaa pientä viimeisen kisan fiilistelyä, Saarinen jatkoi hymyissä suin.

Saarinen sijoittui kymmenen kilometrin vapaan hiihtotavan takaa-ajokilpailussa 23:nneksi.

Aino-Kaisa Saarinen puki uikkarit uransa viimeiseen kisaan 0:30

Mitkä Saarisen tunteet olivat hänen tultuaan maaliin uransa viimeisessä maailmancup-kilpailussa? Entä mitä suunnitelmia hänellä on hiihtouran jälkeiselle ajalle? Haastattelu katsottavissa kokonaisuudessaan jutun ylälaidan videolla.

Lue myös:

    Uusimmat