Mainos

Taatusti ainutlaatuinen tapa viettää isänpäivää – testaa vaikka 200 erilaista autoa!

Autoileva isä viihtyy varmasti Auto 18 -tapahtumassa isänpäiväviikonloppuna. Tapahtumaa ei kannata missata, sillä missään muualla ei ole yhtä laajaa koeajomahdollisuutta. Samalla saa näppärästi lisätietoa myös sähköautoiluun siirtymisestä. Sopivasti isänpäiväviikonloppuna 9.–11. marraskuuta Helsingin Messukeskuksen täyttää Auto 18 -tapahtuma. Auto 18 -liput ovat siis oivallinen lahja autoilusta kiinnostuneelle isälle. 

Auto 18 – Autoilun megatapahtuma

 • 9.–11.11.2018 Helsingin Messukeskuksessa
 • Avoinna pe klo 10–20 ja la–su klo 10–18
 • Mukana ovat kaikki alan tärkeimmät toimijat automerkeistä tarvikkeisiin, rahoitusyhtiöihin ja vakuutuksiin.
 • Asiapitoista ohjelmaa täydentää koko perheelle suunnattu viihdetarjonta.
 • Koeajettavana on kattava valikoima eri automerkkien uusimpia malleja.
 • Katso Auto 18 -tapahtuman koko ohjelma.
 • Osta liput edullisemmin ennakkoon.

Ohjelmatuottaja Martina Haglund kuvailee tapahtumaa suorastaan autofiilistelijän taivaaksi: sinne tuodaan koeajettavaksi peräti 200 autoa 29 eri merkiltä. Samanlaista testimahdollisuutta ei ole missään muussa tapahtumassa.

– Auto 18 -tapahtuma on ainutlaatuinen mahdollisuus tulla vertailemaan kaikki autouutuudet yhdellä kertaa saman katon alle. Samalla tapahtuma on myös paikka niille, jotka vielä haaveilevat vähän epävarmoina erilaisista vaihtoehdoista. Mistään muualta ei saa niin hyvää kokonaisnäkemystä ajankohtaisesta autotarjonnasta, Haglund sanoo.

Tavallisten autojen lisäksi tapahtumassa pääsee testaamaan ensi vuonna liikenteeseen tulevia kevytautoja eli nopeusrajoitteisia autoja.

Paikalle voi tulla lasten kanssa, sillä perheen pienimmillekin on varattu kasapäin ohjelmaa aina Muumi-show'sta lastenorkesteri Pikku Papun esiintymiseen.

– Lapset viihtyvät myös Messukeskuksen ilmaisessa leikkipaikassa sillä välin, kun vanhemmat käyvät koeajolla. Lastenistuimen saa kyllä tarvittaessa mukaan koeajoautoon.

Hankkisitko sähköauton? Selvitä vaihtoehtosi

Auto 18 -tapahtumasta löytyy kiinnostavaa ohjelmaa, vaikkei päättäisikään istua autonrattiin. Ohjelmalavalla tarjolla on viihteellisen ohjelman lisäksi asiapitoisia tietoiskuja autoalan palveluista ja tuotteista.

Tapahtumassa on myös loistava mahdollisuus tutustua sähköautoihin ja niiden lataamiseen. LähiTapiolan yhteistyökumppani Plugit Finland Oy esittelee latausratkaisuja koeajoautojen latausalueella. Yrityksen operatiivinen johtaja Marcus Suvanto suositteleekin tapahtumaa kaikille, joita sähköautoilu kiinnostaa. Sanakka voi selvittää myös latauslaitteiden rahoitusmahdollisuuksia.

– Haluamme helpottaa kaikkien tapahtumassa vierailevien ihmisten siirtymistä sähköautoiluun. Tilastollisesti sähköautoja ladataan eniten kotona, joten erityisesti haluamme kertoa latausratkaisuista omakotitaloissa ja taloyhtiöissä.

Suvanto vinkkaa, että messut ovat simppeli tapa selvittää, kuinka auton lataamiseen mahdollisesti liittyvät haasteet voidaan ratkaista.

– Googlaamalla ei välttämättä saa ihan kaikkea ajankohtaisinta tietoa. Kannattaa tulla keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa latausratkaisuista, jotka sopivat omaan, henkilökohtaiseen tilanteeseen. Samalla näkee kattavasti maahantuojien sähköautotarjontaa.

Suvanto kehottaa tapahtumaan tulijoita laittamaan autovakuutusasiansa kuntoon LähiTapiolan osastolla.

– Tapahtumasta saa entistä paremman kaskon samaan hintaan. Uusi pysäköintivakuutus sisältyy nyt Loisto- ja Laajaan kaskoon. Pysäköintivakuutus korvaa, jos parkkipaikalla kolisee!

Lue myös:

  Uusimmat

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja