Taas hurja episodi Mestis-huipennuksessa – iso sulaminen lähellä

Maali: Ketterä - IPK, Valtteri Viirret(49 Ketterä) 1:38
Tämä Valtteri Viirretin maali jäi voitto-osumaksi torstaina

Mestiksen mestari ratkaistaan tänä keväänä finaalisarjan seitsemännessä ottelussa. Imatran Ketterä kaatoi kotonaan Iisalmen Peli-Karhut maalein 5–3 ja tasoitti otteluvoitot 3–3:een.

IPK johti ottelusarjaa jo 3–1. Se romahti edellispäivänä viidennessä ottelussa kotonaan ja kärsi Ketterälle ruman 0–6-tappion.

Tänäänkin meni karmealla tavalla vihkoon.

IPK siirtyi kuudennen finaalin kolmannen erän alussa jo 3–1-johtoon, seurahistorian ensimmäinen Mestis-mestaruus oli jo näkökentässä.

Sitten alkoivat isännät hurjastella. Ketterä takoi erän puolivälissä kahdella nopealla maalilla pelin ensin tasoihin, molemmista osumista vastasi Jimi Rönkkönen

Upea nousu huipentui ajassa 57.06, kun Valtteri Viirret unohtui IPK-maalille täysin yksin. Viirret hassutti Oskari Parviaisen ja iski voittomaalin. Anri Ravinskis osui vielä tyhjiin.

Ketterä onnistui siis viimeisen kymmenminuuttisen aikana neljästi maalinteossa.

Finaalit huipentuvat lauantaina Iisalmessa seitsemänteen otteluun.