Mainos

Syyttäjä: Poliisi käytti helikopteria kuvatakseen nudisteja ja pariskunnan lemmen leikkejä

Syyttäjä Richard Wright väittää Etelä-Yorkshiren poliisihelikopterin miehistön kuvanneen alastomia ihmisiä ja pariskuntaa harrastamassa seksiä. Aiheesta on uutisoinut muun muassa Telegraph.

Syyttäjä kuvaili poliisien tekoa iljettäväksi yksityisyyden suojan rikkomiseksi tiistaina alkaneessa oikeudenkäynnissä.

Hänen mukaansa kansalaisten tulisi voida luottaa siihen, että helikoptereita käytetään heidän suojeluun eikä seksiaktien kuvaamiseen.

Sheffieldin tuomioistuimessa on käytetty todisteena poliisihelikopterista otettua videokuvaa. Videokuvassa näkyy muun muassa nudisteja, alastomia auringonottajia sekä seksiä harrastava pariskunta.

Nainen esiintyy videolla alasti ja miehellä on päällään vain Manchester Unitedin pelipaita. Eräässä kohtaa videota nainen vilkuttaa helikopterille.

Syyttäjän mukaan pariskunta tuntee yhden poliiseista. Hän esittääkin oikeudessa kysymyksen, tulisiko poliisihelikopterin kuvauksista syyttää vain tätä yhtä poliisia.

Wrightin mukaan ei, sillä on todennäköistä, että muutkin ovat syyllisiä. Pariskunnan tuntema poliisi on ollut jokaisella "kuvauskeikalla" mukana, muttei ole aina ollut helikopterin ohjaimissa.

Syytettyinä on yhteensä viisi poliisia. Yksi on myöntänyt osan syytteistä, ja neljä muuta syyttävät häntä tapahtuneesta. 

Oikeudenkäynnin odotetaan kestävän kolme viikkoa. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.