Syyttäjä: Nainen teippasi miehen hengitystiet ja puukotti kuoliaaksi Keravalla – "Osoittaa sinnikästä surmaamispyrkimystä"

Syyttäjä vaatii 27-vuotiaalle naiselle elinkautista vankeusrangaistusta Keravalla viime vuoden elokuussa tehdystä henkirikoksesta.

Syyttäjän mukaan nainen tappoi miehen iskemällä tätä puukolla yli kymmenen kertaa muun muassa kaulaan. Syyttäjän mukaan uhri oli tapahtuma-aikaan puolustuskyvytön, koska nainen oli kietonut ilmastointiteippiä hänen päänsä ympärille niin, että hänen suunsa ja sieraimensa olivat peittyneet. Lisäksi uhri oli lääkeaineiden ja lakan vaikutuksen alaisena.

Syyttäjä vaatii naiselle tuomiota murhasta.

–  (Syytetyn) menettely osoittaa sinnikästä surmaamispyrkimystä, minkä lisäksi hän on kidutustyyppisesti aiheuttanut (uhrille) tarpeetonta tuskaa ja pitkittänyt tämän kärsimystä. Näillä perusteilla teko on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, haastehakemuksessa sanotaan.

Nainen on kiistänyt syytteen. Kirjallisessa vastauksessaan käräjäoikeudelle hän myöntää viiltäneensä uhria kerran kaulan alueella ja syyllistyneensä näin törkeään pahoinpitelyyn.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja