Syviä kaula-aukkoja ja näyttäviä halkioita – näin Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailijat stailataan illan lähetystä varten

5:31
Katso videolta, kuinka Virpi Sarasvuo valmistautuu ammattilaisten käsittelyssä lähetystä varten.

MTV Uutiset haastatteli Virpi Sarasvuota Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kulisseissa suunnuntaina. Kuluneen kauden aikana Virpi Sarasvuon yllä on nähty mitä upeampia asukokonaisuuksia. Miten erilaiset tyylit syntyvät? 

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa suuressa roolissa ovat jo vuosien ajan olleet näyttävät asukokonaisuudet. Ex-hiihtäjä Virpi Sarasvuo kertoo, että hän luottaa ulkonäkönsä täysin ohjelman kulisseissa hääräävien ammattilaisten käsiin. 

– Asu tukee tanssia ja tarinaa. Silloin sitä ei edes mieti, että näyttääkö puku liian paljastavalle. Puvustamo ajattelee meidän etua, joten luotan heihin täysin, Sarasvuo kommentoi.

Hän kertoo saanensa palautetta kauden aikana niin esityksistä kuin asukokonaisuuksistakin. 

– Meitä on parina kyllä kehuttu. En ole hirveästi saanut henkilökohtaisesti viestejä.  

Viime viikolla pääministeri Sanna Marinin kuva Trendi-lehden kannessa herätti huomiota ja paheksuntaa. Sarasvuo kokee, että liian usein huomio naisten esiintymisessä kiinnittyy nimenomaan ulkonäköön eikä niinkään käsiteltävään asiaan. 

– Kyllähän se valitettavasti vieläkin on niin, että vaikka nainen olisi asiantuntijatehtävissä töissä, on palaute usein ulkonäköpainotteista. Se on aika älytöntä. Harvemmin miesten pikkutakkeja arvostellaan tai heidän pukeutumiseen kiinnitetään huomiota, Sarasvuo kommentoi. 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja