Tanssiohjelmassa ilahduttanut Sami Sykkö on saanut paljon viestejä nuorilta: "Olen heidän esikuvansa"

5:23
Näin Sami Syköstä kaivetaan agrressiivinen uros esiin.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa kilpaileva Sami Sykkö kertoo olevansa nuorten esikuva.

Suosikkisarjassa mukana nähtävä muodin asiantuntija Sami Sykkö kertoo tekevänsä kaikkensa, jotta pysyisi mukana kilpailussa. Viime sunnuntaina Sykkö ja hänen tanssiopettajansa Ansku Bergström saivat tuomareilta vähiten pisteitä, mutta yleisö ja katsojat olivat vahvasti heidän puolellaan.

Sykkö kertoo saaneensa todella paljon palautetta ihmisiltä niin sosiaalisessa mediassa kuin myös kaupungilla.

– Palaute on ollut niin kannustavaa. Nuoria pikku poikia, jotka ovat laittaneet viestiä, että olen heidän esikuvansa ja nyt hekin uskaltavat olla sellaisia kuin ovat. Myös nuorempia ja vanhempia naisia. Positiivisuus ja iloisuus on koskettanut ihmisiä, Sykkö kertoo.

MTV uutiset vieraili tähtiparin harjoituksissa, jossa he valmistautuvat ensi sunnuntain lähetykseen. Bergström aikoo tuoda miehestä voimakkaan ja hieman aggressiivisen puolen esiin.

– Uskon, että minulla ei ole mitään vaikeuksia. Olen elämässäni näytellyt jopa Salatuissa elämissä, vaikka meni vähän huonosti, mutta minulle ei ole sen takia vaikeuksia, koska Ansku on todella vahva ilmentämään. Kun katson hänen kasvojaan ja silmiään, niin se tunne tulee todella vahvasti. Siihen on pakko vastata, Sykkö kuvailee.

Katso videolta, miten parin harjoitukset sujuvat!

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja