Syövästä selvinnyt Iliana, 10, meni juhlistamaan parantumistaan kynsisalonkiin – työntekijät pilkkasivat "pojan näköiseksi"

Kun syövän selättänyt Iliana Bellard meni kynsisalonkiin juhlimaan äitinsä kanssa, hän sai kuulla olevansa "pojan näköinen". 

Iliana Bellardin oli tarkoitus juhlia äitinsä kanssa. Syytäkin oli: Iliana, 10, on kamppaillut syöpää vastaan ja on nyt voitolla, sillä syöpä on remissiossa.

Kun Iliana meni kynsisalonkiin äitinsä kanssa, hän sai kuitenkin karua kohtelua, kertoo Wfla.

– He kutsuivat minua pojaksi. Olin vähän nolostunut, Iliana kommentoi.

Iliana on juuri lopettanut kemoterapiahoidot, jotka veivät hänen hiuksensa. Kyseessä oli hänen ensimmäinen ulkoilunsa rankkojen hoitojen jälkeen.

Työntekijät olivat naureskelleet

Ilianan äidin Elizabethin mukaan työntekijät olivat naureskelleet ja sanoneet "näyttää, kuin poika laitattaisi kynsiään" ja "en vain pääse yli siitä, että hän näyttää pojalta".

Elizabeth kirjoitti aiheesta sosiaaliseen mediaan ja julkaisu sai paljon huomiota. Itsekin syövän sairastanut Brandy kuuli tapauksesta. Hän on salongin pitkäaikainen asiakas.

Myös Brandy alkoi vaatia Ilianalle tukea omistajalta.

Osa työntekijöistä sai potkut

Pian kynsisalonki alkoikin pahoitella tilannetta.

– Emme nyt emmekä ole koskaan tukeneet yhtäkään työntekijäämme, joka kommentoi upeita asiakkaitamme. Arvostamme kaikkia hoitolaamme tulevia, yritys totesi.

Yksi työntekijä irtisanottiin tapahtuneen vuoksi. Toinen joutuu käymään koulutuksen, jonka pääpaino on herkkätunteisuuden opettelemisessa.

Lähteet: Wfla.com, CNN

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja