Syöpädiagnoosin saanut Olga Temonen: "Syöpä tuli pysyvästi elämäämme"

Olga Temonen päivitti kuulumisiaan somessa.

Näyttelijä Olga Temonen kertoi Instagramissa 18. joulukuuta, että hänen aivoistaan löydettiin pari kuukautta sitten syöpä. Temonen kirjoitti Instagram-päivityksessään syövän olevan sellaisessa paikassa, ettei sen leikkaaminen ole mahdollista, ja että hän on aloittanut sädehoidot. Kasvain on Temosen päivityksen mukaan gradus 4 -luokkaa. 

Temonen päivitti Instagram-tililleen kuulumisia 1. tammikuuta. Hän julkaisi kuvasarjan edellisen vuoden varrelta. 

Vuosi 2023. Ihana, vauhdikas ja uusi alku. Syöpä tuli pysyvästi elämäämme ja ei siitä nyt enempää, sen kanssa opitaan elämään. Kun katson vuotta taaksepäin, en voi olla kun ylpeä. Ihanat lapset joiden kanssa on oikeasti kivaa ja maailmakaikkeuden ihanin aviomies. Olen kiitollinen nyt, tässä, hän kirjoittaa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Temonen kiitti Instagram-tilillään jouluna seuraajiaan kaikista hänelle lähetetyistä viesteistä.

– En ehdi mitenkään kaikkiin vastata, mutta luen ne kyllä, hän kirjoittaa.

– Mun olo on ihan hyvä, oikeastaan tosi hyvä, jos ajattelee tilannettani. Tärkeintä on, että pysyn täällä, se on nyt tärkeintä. Rakkaat, yhdessäolo ja löysäily. Niistä on tää hetki tehty! Hyvää joulua kaikille! hän kirjoittaa julkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Temosen puoliso, elokuvaohjaaja Tuukka Temonen jakoi hiljattain Facebookiin päivityksen, jossa hän kertoi sädehoitojen alkaneen auttaa. 

– Olga muistuttaa päivä päivältä sitä Olgaa, jonka tunsin: naurava, energinen, sähläävä ja kaikin puolin upea, hän kirjoittaa päivityksessään.

– Odotan innolla, että palaat luoksemme. Onneksi saan viettää sinun kanssasi tämän elämän ja joulun, jota niin rakastat.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat