Mainos

Sylvester Stallonea syytetään seksuaalirikoksesta: "Ei ole oikein yrittää tuhota joku tällä tavalla"

0:46

Los Angelesin syyttäjänvirasto tutkii Sylvester Stallonea vastaan esitettyä seksuaalirikossyytöstä. 

Santa Monican poliisilaitos on tutkinut syytettä, joka näyttelijä Sylvester Stallonea vastaan nostettiin marraskuussa 2017. Syytöksen mukaan seksuaalirikos olisi tapahtunut 1990-luvulla. Poliisi ei ole tiedottanut, minkälaisesta rikoksesta tarkalleen on kyse. 

– Asiakkaani kieltää kaikki syytökset kategorisesti. On järkyttävää, että syyttäjänvirasto ja poliisilaitos julkaisevat tällaista tietoa, koska se saa ihmiset ajattelemaan, että tässä olisi jotain, Stallonen asianajaja Martin Singer on kommentoinut tapausta. 

Singerin mukaan syytöksen esittänyt nainen ja hänen asiakkaansa olivat yhteisymmärrykseen perustuvassa suhteessa 1980-luvulla. 

– Ei ole oikein yrittää tuhota joku tällä tavalla. 

Vuonna 2016 Kalifornia poisti vanhentumissäännön joistain seksuaalirikoksista, mukaan lukien raiskaus, seksiin pakottaminen sekä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö. Uudistettu laki pätee kuitenkin vain rikoksiin, jotka on tehty 1. tammikuuta 2017 jälkeen. Näin ollen 1980-luvulla tehty rikos voi yhä vanhentua.   

Tapausta tutkii Los Angelesin piirikunnan työryhmä, joka tutkii viihdealalla mahdollisesti tapahtuneita seksuaalirikoksia. 

71-vuotias Stallone nousi tähteyteen voitettuaan Oscar-palkinnon roolistaan Rocky​​​​​​​-elokuvassa vuonna 1976. Stallone on edelleen aktiivinen näyttelijä ja häntä pitävät kiireisenä muun muassa Rockyn ja Rambo-elokuvien jatko-osat sekä The Expendables -elokuvien tuottaminen. 

Lähde: CNN

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.