Linkkuveitsistä tunnetun Victorinoxin kelloihin älyä – lopputulos erikoinen

”Sveitsin armeijan linkkuveitsistä” tunnettu Victorinox on jo reilun parinkymmenen vuoden ajan tehnyt myös näyttäviä rannekelloja. Nyt tämä yli 130-vuotisen historian omaava sveitsiläisyhtiö on lyöttäytynyt kimppaan Acerin kanssa lisätäkseen älyominaisuuksia rannekelloihinsa. Lopputulos on erikoinen, ulkonäköä myöden.

Maailman suurimpiin tietokonevalmistajiin kuuluva Acer sekä Victorinox esittelivät yhteistyönsä ensimmäisiä hedelmiä Mobile World Congressissa Barcelonassa. I.N.O.X. Cybertool on VictorinoxinI.N.O.X.-sarjan kelloon liitettävä lisäosa, joka tuo rannekellolle älykelloista tuttuja ominaisuuksia, kuten puhelu- ja viesti-ilmoitukset, askelmittarin sekä ”Help”-tilan, jossa kahta painiketta painamalla kello lähettää GPS:n määrittämän sijaintinsa ennalta määritetylle yhteyshenkilölle.

I.N.O.X. Cybertool on muovikuorinen, vesitiivis, painaa 24 grammaa ja toimii yhdellä latauksella 5 – 7 päivää. Laite on Android- sekä iOS-yhteensopiva.I.N.O.X. Cybertoolin tarkempia hinta- tai saatavuustietoja ei vielä kerrottu, mutta useiden verkkosivujen arvioiden perusteella sen hinta tulee Yhdysvalloissa olemaan arviolta 150 – 250 dollaria (noin 135 – 225 euroa).

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja