Suvun kirous jatkuu – Robert F. Kennedyn lapsenlapsi Saoirse Kennedy Hill on kuollut

22-vuotias Saoirse Kennedy Hill menehtyi yliannostukseen.

Robert F. Kennedyn lapsenlapsi Saoirse Kennedy Hill on kuollut. Lähteiden mukaan hän menehtyi yliannostukseen vain 22-vuotiaana.

Perheen ystävät kertovat, että Kennedy Hill otti yliannostuksen Kennedyn suvun omistamalla tilalla torstaina. Hänet kiidätettiin sairaalaan, jossa hänet todettiin kuolleeksi.

– Sydämemme ovat särkyneet rakkaan Saoirsen menetyksen vuoksi. Hänen elämänsä oli täynnä toivoa, lupauksia ja rakkautta, Kennedyn perhe sanoi tiedotteessa.

– Maailma on tänään vähemmän kaunis, sanoi Kennedy Hillin 91-vuotias isoäiti Ethel Kennedy.

Vuonna 2016 Kennedy Hill kirjoitti koulunsa lehteen kamppailustaan masennuksen kanssa. Hän kertoi sairastuneensa masennukseen yläkouluikäisenä, ja kuvaili kokeneensa syviä masennusjaksoja.

Kennedyn suku on kohdannut historiansa aikana lukuisia traagisia kuolemia. Yhdysvaltain entinen presidentti John F. Kennedy salamurhattiin vuonna 1963 ja hänen veljensä Robert F. Kennedy viisi vuotta myöhemmin.

Heidän veljensä Joseph P. Kennedy Jr. menehtyi toisessa maailmansodassa, ja heidän siskonsa Kathleen Cavendish menehtyi lento-onnettomuudessa vuonna 1948.  Presidentin poika John F. Kennedy Jr. menehtyi vuonna 1999, kun hänen lentämänsä lentokone putosi mereen.

Lue myös:

    Uusimmat