Suvin kesähäät peruuntuivat – lahjoittaa nyt pukunsa sitä tarvitsevalle

Suvi Saranki haluaa lahjoittaa käyttämättömäksi jääneen hääpukunsa jollekin, jolla on sille todellista tarvetta.

DailyChic.fi-bloggari Suvi Sarangilla oli jo hääpuku hankittuna kesähäitä varten, kun parisuhde kariutui tammikuussa.

Häiden peruunnuttua Saranki pohti, mitä tehdä käyttämättömän pukunsa kanssa. Pukua olisi turha säilyttää, sillä se muistuttaisi aina peruuntuneista häistä. Puvun myyminenkään ei tuntunut oikealta ratkaisulta.

– Pikkuhiljaa mielessä alkoi kypsyä ajatus, että haluan lahjoittaa puvun pois, Saranki kertoo.

– Lahjoittaminen tuntuu jollain tapaa järkevimmältä keinolta, ja sillä tavalla saan itsekin tavallaan päätöksen asialle.

Saranki haluaa laittaa hyvän kiertämään ja toivoo, että puvun saaja antaisi sen aikanaan eteenpäin.

– En halua, että siinä käy niin, että joku sitten myy sen. Olisi hienoa, jos hyvän tekeminen jatkuisi.

Uutta omistajaa puvulle ei ole vielä löytynyt, mutta potentiaalisia viestejä on jo tullut. Saranki kertoo vastaavansa niihin heti, kun muuttokiireiltään ehtii.

Enzoanin Blue by Enzoani -malliston puku on tehty Duchesse-satiinista. Puvun kaula-aukossa ja selkämyksessä on kristallikoristeita, ja avonaiseen kaula-aukkoon on lisätty strassikoriste. Puvun koko UK 10 vastaa eurooppalaista kokoa 36–38.

Saranki toivoo, että morsiamet harkitsisivat enemmän pukujensa antamista kiertoon. Pukujen myyntiryhmissä on myytäviä pukuja pilvin pimein, ja niitä on todella vaikea saada kaupaksi. Hääpuvun lahjoittaminen on helppo tapa saada puvulle jatkokäyttöä ja samalla tulee auttaneeksi muita.

Saranki toivoo, että hänen pukunsa tekee vielä jonkun morsiamen onnelliseksi.

– Toivon, että joku saa sen ihanan päivän. Tuo on kuitenkin todella kaunis puku ja itse tykkäsin siitä kovasti. Haluaisin, että joku muu saa sen käyttöönsä, kun ei se ole kuitenkaan minulta pois.

***

Lue myös:

    Uusimmat