Suvi Teräsniska muisteli koskettavasti edesmennyttä Olli Lindholmia: "Sun vierellä oli lavalla aina hirmu turvallinen olo"

7:13
Olli Lindholm menehtyi helmikuussa 2019.

Suvi Teräsniska esiintyi Yö-yhtyeen kanssa Porissa viime lauantaina.

Laulaja Suvi Teräsniska muisteli Instagram-julkaisussaan helmikuussa 2019 yllättäen menehtynyttä Olli Lindholmia. Teräsniska esiintyi Porissa Yö-yhtyeen kanssa viime viikonloppuna.

– Sun vierellä oli lavalla aina hirmu turvallinen olo esiintyä. Ikinä ei pahemmin tarvinnut panikoida, Teräsniska kirjoitti.

– Nyt mä toivon että tulet mukaani kun tänään nousen yhtyeesi kanssa lavalle synnyinkaupungissasi Porissa. Ja tulethan sä. Elät jokaisen meidän sydämessä, Pomarkun harjateräs kannattelee meitä vaikka et fyysisesti olekaan enää paikalla, Teräsniska kirjoitti lauantaina.

Näet julkaisun myös täältä, mikäli upotus ei toimi.

Yö-organisaatiota Teräsniska kuivailee perheekseen.

– Meitä kaikkia yhdistää vain yksi ihminen, Olli Lindholm. Hän toi meidät kaikki yhteen ja hänen perintöään vaalien vedämme tänään sydäntemme kyllyydestä.

Teräsniska aloitti uransa Yö-yhtyeen taustalaulajana vuonna 2007. 

– Minulle tämä on jotain mitä en olisi ikinä osannut kuvitella. Nuori, ujo, juuri 18 vuotta täyttänyt tyttö Oulusta oli pestattu Yön konserttikiertueelle taustalaulajaksi syksyllä 2007. Nyt hänen pitäisi lunastaa odotukset ja toimia koko bändin solistina. Helvetin pelottavaa, hän myöntää.

– Vaikka tiedän että minun ei kuulu täyttää Ollin saappaita, niitä ei täytä kukaan, mutta omien korvien välissä paineet ovat valtavat. Tiedän kuitenkin, että pystyn tähän. Olli luottaa minuun tässä ja sitä luottamusta en petä.

Sittemmin Teräsniska on tehnyt merkittävän soolouran nimeeän kantavana artistina. Hän on julkaissut kahdeksan albumia, jotka ovat menestyneet kaikki hyvin. 

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja