Suvi Teräsniska juhlii Syksyn sävel -voittoa nukkumalla

Syksyn sävel -kisan kuopus Suvi Teräsniska oli vilpittömän onnellinen voitostaan.

Syksyn sävel -laulukilpailun voittaja Suvi Teräsniska oli jo etukäteen tietoinen siitä, että hänen Täydellinen elämä -kappaleensa on saanut paljon soittoaikaa ja hyvän vastaanoton.

– Huomasin kyllä, että kappaleeni oli näistä kilpailukappaleista eniten soitetuin. Toisaalta sellainen voi tällaisessa kilpailussa kääntyä itseään vastaankin. Ihmiset voivat ajatella, että kappale on jo niin kuultu, että he haluavat äänestää jotain uutta hyvää kappaletta, Teräsniska miettii.

Hän vei kilpailun selkeällä äänienemmistöllä ennen toiseksi tullutta Neljänsuoraa ja kolmanneksi äänestettyä Kake Randelinia.

Erityisen iloinen Teräsniska on kappaleen tekijöiden, Petri Somerin, Sana Mustosen ja Leri Leskisen puolesta.

– He ovat tehneet kaiken työn. Minä vain laulan, sympaattinen laulajatar toteaa.

Teräsniska sai palkintopystin ja kukkakimpun lisäksi voitostaan pullon kuohuvaa, mutta ainakaan tänäyönä hän ei ole suuntaamassa juhlimaan. Teräsniska julkaisee kuudennen albuminsa perjantaina, ja sen tiimoilta hän tekee torstaina pitkän pressipäivän.

– Minulla on työpäivä aamukahdeksasta iltayhdeksään, joten täytyy priorisoida. Tämä voitto nollataan pää tyynyssä, hän naurahtaa.

Syksyn sävel -kilpailun äänestystuoton menivät Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeen hyväksi. Ohjelmalla saatiin kokoon yli 320 000 euroa.

Lisää Syksyn sävel -artistien kuulumisia löydät .

Lue myös:

    Uusimmat