Suvi Koponen hurmasi Pariisin muotiviikoilla – huippumalli yllätti yleisön joukossa!

AVA bongasi huippumalli Suvi Koposen Pariisin muotiviikoilta muotimaailman kuumien nimien joukosta persoonallisessa asukokonaisuudessa.

Suomalainen huippumalli Suvi Koponen, 24, näyttäytyi persoonallisessa asukokonaisuudessa Pariisin muotiviikkojen yleisössä.

Koponen bongattiin tällä kertaa hieman epätavallisesssa ympäristössä Pariisissa, sillä catwalkin sijaan huippumalli asteli katuja siviilinä. Muodista luonnollisesti työnsä vuoksi kiinnostunut Koponen seurasi muotiviikkojen tapahtumia paikan päällä hyvin erikoisessa asukokonaisuudessa.

Suomen kenties menestynein huippumalli oli valinnut ylleen syksyn trendivärejä: voimakasta viininpunaista ja maanläheistä armeijanvihreää. Koposen erikoisen tyylin kruunasi Harley Davidson -moottoripyörämerkistä muistuttanut t-paita. Koposen asukokonaisuus oli hyvin näyttävä ja maskuliininen.

Koponen on tehnyt vakuuttavan uran maailmalla huippumallina. Hän on työskennellyt viime vuosina muun muassa Vera Wangin, Marc Jacobsin, Donna Karanin, Calvin Kleinin, Louis Vuittonin, Nina Riccin sekä Pradan asuluomuksissa. Koponen on nähty niin ikään amerikkalaisen, ranskalaisen ja portugalilaisen arvostetun muotijulkaisun, Vogue-lehden sivuilla.

Lue myös:

AVA

Kuva: Petri Kuosmanen / MrCoolpool.com

Pääkuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja