Suvi-äiti hoksasi hävyttömän yksityiskohdan – mummon tuoma tuliaispaita jäänee 10-vuotiaalta käyttämättä: "Ei taida olla pokkaa"

Tamperelaisen Suvin 10-vuotiaan pojan saama tuliaispaita Ranskasta kääntää taatusti katseita Suomessa – jos se siis pääsisi käyttöön.

Tamperelaisen Suvi Pielismaa-Saarelan kymmenvuotiaan pojan Ranskasta saama tuliaispaita on todellinen katseenkääntäjä kotimaan kamaralla. 

Mummon Nizzasta pojanpojalleen tuoma Primarkin paita vaikuttaa päällisin puolin viattomalta, mutta hyvin nopeasti Suvi-äiti äkkäsi vaatteen kiusallisen yksityiskohdan – ennen kuin paita ehti käyttöön asti.

Sana 'skater' (suom. skeittari) vilisee paidassa moneen otteeseen, mutta tavujen asettelu on suomalaisen silmään hieman kiusallinen.

terskapaita
Ska-ter... vai ter-ska? Tavujen asettelulla on merkitystä. 

Paidan härski teksti on herättänyt hilpeyttä suositussa Ei menny niinku Strömsössä -ryhmässä, jossa Suvin julkaisulle on sadellut tuhansia tykkäyksiä. Huutonaurukommenttien lisäksi paitaa suositellaan kommenteissa muun muassa hauskaksi nimikkopaidaksi jollekin Tero-nimiselle.

Mutta pääseekö paita ikinä käyttöön?

– No ei taida olla pokkaa, nauraa Suvi-äiti MTV Uutisille. 

Katso myös video: Oletko huomannut? Nämä suomalaisyritysten nimet ovat sananmuunnoksia! 

Oletko huomannut? Nämä suomalaisyritykset ovat sananmuunnoksia! 0:56
Kokosimme yhteen suomalaisyrityksiä, joiden nimet ovat sananmuunnoksia. Kokeile, osaatko kääntää nimet hauskaan muotoon.

Lue myös:

    Uusimmat