Suurmaa kompasteli EM-avauksessaan – nyt pelaajat saivat 40 000 euroa maksavat sängyt

Venäjä löi Huuhkajat kirvelevässä trillerissä – Mika Saukkonen ja Juha Reini perkaavat pelin kiinnostavimmat käänteet 5:57
Venäjä löi Huuhkajat kirvelevässä EM-trillerissä keskiviikkona – MTV Urheilun asiantuntija Juha Reini perkasi pelin kiinnostavimmat käänteet.

EM-avauksessaan 0-0-tasapeliin Ruotsin kanssa jäänyt Espanjan joukkue käyttää apuna palautumisessaan erittäin edistynyttä tekniikkaa. 

Espanjan pelaajien on syytä olla aamuisin virkeitä ja palautuneita, sillä he nukkuvat kisojen aikana 40 000 euroa maksavissa sängyissä. Espanjalaislehti Marca uutisoi keskiviikkona, että joukkue oli saanut sänkylähetyksen kotimaastaan. 

Sängyissä on kehittynyttä fysioterapeuttista teknologiaa, joka stimuloi ihoa ja edesauttaa näin esimerkiksi kipeiden lihasten palautumista ja erilaisten vammojen parantumista. 

Espanjalaisseurat Leganes ja Alaves olivat ensimmäiset kyseistä teklogiaa käyttäneet seurajoukkueet. Leganesin fysioterapeutti Alejandro Lanchas on kuvaillut sänkyjä "läpimurroksi palautumisessa".

Sängyt korvaavat Espanjan joukkueen aiemmin palautumisessa käyttämät ylipainehappihoidot, jotka se laittoi hyllylle Sergio Busquetsin koronatartunnan jälkeen

Espanja koki 0-0-pettymyksen Ruotsia vastaan, vaikka se rikkoi EM-kisojen ennätyksen onnistuneissa syötöissä. Seuraavaksi se kohtaa Puolan lauantaina.  

Lue myös:

    Uusimmat