Suurin pudottaja: Miten kävi painonpudotusennätyksen tehneelle Erikille?

Suurin pudottaja -jaksossa nähdään lisäksi kaksi vierailijaa. – On ihanaa palata, kuin tulisi kotiin, Helen sanoo vierailustaan.

Suurin pudottaja -jaksossa on menossa viimeinen viikko farmilla, ja jäljellä olevat viisi kilpailijaa saavat kuulla yllättävän seikan seuraavasta punnituksesta. Tunnelma on käsin kosketeltavan kireä, ja kuntosalilla nähdään hervoton raivokohtaus.

Jaksossa nähdään lisäksi kaksi vierailijaa. Seiskakauden voittanut solakka Helen, joka painoi leirille tullessaan 116 kiloa ja laihtui ohjelmassa 63 kiloa.

– On ihanaa palata, kuin tulisi kotiin, Helen sanoo vierailustaan.

Toinen vieraista on kolmoskauden voittaja Erik, joka kamppailee yhä painonsa kanssa. Kolmannen Suurin pudottaja -kauden alussa Erik painoi 184 kiloa. Hän pudotti leirillä 97 kiloa ja teki samalla painonpudotusennätyksen.

– En tiennyt, mitä haluaisin tehdä elämälläni. Menetin tarkoitukseni, Erik kertoo masennuksestaan, joka alkoi 1,5 vuotta ohjelman jälkeen.

Erik kuitenkin ryhdistäytyi ja alkoi taas liikkua. Millaisia vinkkejä hän antaa nykyisille Suurin pudottaja -kisaajille? Miten liikaa liikuntaan hurahtanut Helen kannustaa naisia?

AVAlla klo 18.00!

Katso edellinen jakso!


AVA/Maria Aarnio

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja