Suurin odotuksin Suomeen palannut Huuhkajat-pelaaja on saanut kuulla kritiikkiä suorituksistaan – "Tiedän, että tehtäväni on tehdä tehoja"

Isoin otsikoin HJK:n riveihin kesken kauden siirtyneen Petteri Forsellin peliesitykset kauden aikana ovat tulleet monelle pettymyksenä. Huuhkajienkin maajoukkuerinkiin kuuluva Forsell ymmärtää, miksi kritiikkiä annetaan.

Forsell saapui HJK-paitaan elokuussa lainasopimuksella puolalaisseura Miedz Legnican riveistä. Hyökkäävänä pelaaja kunnostautunut Forsell tehot Veikkausliigassa ovat jättäneet toivomisen varaan. Suorapuheinen Forsell odottaa itsekin itseltään enemmän.

– Mä vaadin itseltäni paljon ja multa vaaditaan. Silloin tuntuu, että onnistun parhaiten. Suomessa se ei ole niin normaalia, että puhutaan asiat suoraan. Mä olen sellainen, ja olen oppinut sen pienestä. Tiedän, että tehtäväni on tehdä niitä tehoja. Jos niitä ei tule, tiedän itsekin epäonnistuneeni, Forsell toteaa MTV Urheilulle.

Huuhkajien pelaaja on piristävä poikkeus jalkapallomaailmassa. Hän ei pelkää sanoa, mitä ajattelee, eikä piilokärki edes yritä miellyttää kaikkia. Hän on vahvistunut ulkomaan kentillä huomattavasti myös henkisesti.

– Jos pelaan kymmenen peliä huonosti ja kukaan ei sano mitään, tiedän, ettei meitä kiinnosta jalkapallo. Nyt, jos pelaa yhden pelin huonosti, saa kuulla siitä. Se on ihan hyvä juttu, Forsell sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat