Mainos

Suuremmat rinnat ilman leikkausta

Rintojen laserhoito nostaa ja kiinteyttää rintoja tai suurentaa niiden kokoa. Tässä apu, jos haaveilet uhkeasta povesta luonnollisin menetelmin.

Plastiikkakirurgin veistä kammoaville ja suurista rinnoista haaveileville naisille on löytynyt ratkaisu. Muhkeammat rinnat voi nyt saada laserhoidolla, joka saa etuvarustuksen kasvamaan isommaksi. Unohda rintaliivien täytteet ja muut kepulikonstit!

Hoito sopii loistavasti veitsi- ja neulakammoisille, sillä niitä ei käytetä lainkaan. Lasersäteet saavat rinnat kasvamaan vauhdikkaammin samalla tavalla kuin murrosiässä tai raskauden aikana. Rintojen kasvua säätelevät estrogeenitasot lähtevät nousuun. Menetelmä nostaa ja kiinteyttää rintoja sekä suurentaa niiden kokoa.

Hoidon aikana rintoihin suunnataan lasersäteitä 30 minuutin ajan. Se nostaa verenpainetta hiussuonissa, edistää verenkiertoa, tihentää kudosta ja saa rinnat kasvamaan. Tulokset näkyvät kolmen kuukauden jälkeen. Laserhoidossa on käytävä kaksi kertaa kuussa.

Tämä Isossa-Britanniassa tarjolla oleva menetelmä ei kuitenkaan ole ratkaisu niille, jotka haluavat yli kaksi kokoa isommat rinnat. Isorintaisille yli E-kuppikoon omaaville naisille hoidosta ei myöskään ole apua.

MTV3/Helmi

Lähde: Daily Mail

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.